Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó

EXTRA A.K.C.I.Ó.S.!

leírok pár alkatrész árát hogy mégis mennyire lehet számolgatni szerintem a legolcsóbb mind közül:

-idomszett 18 ezer tökéletes állapot.
-fém tank 20 ezer sérülésmentes új fényezéssel (eggyüt 35 ezer ért elvihetőek)
-hátsó segéd váz 10 ezer
-FCR porlasztó 45 ezer
-gyári S porlasztó 20 ezer
-440 es henger szett 110 ezer Teljesen új még sosem volt beszerelve !
-Prox Hajtókar 30 ezer szintén teljesen új
-Blokk alsó része (henger, hengerfej kivételével) 80 ezer
-első teleszkóp tökéletes állapot 30 ezer
-hátsó rugós tag 15 ezer
-elsőlámpa burkolattal (yamaha WR) 8 ezer ( tökéletes fényhatás)
-hengerfej felujításra szorul 15 ezer

ilyen árakra lehet kb számítani ha valakit valami érdekel akkor keressen telefonon vagy email-ben

amik már elkeltek és felesleges keresned:
kormány, kormánymagasító, sm felniszett, ülés, 2 hűtő, duda, kézvédő, kuplung bovden, kuplung dekni (kis kör), STB.......

érdeklődj bátran árban biztos hogy megegyezünk és ha netán valami jó cserebere ajánlatod lenne akkor lehet az is érdekel

06304170233
apriliarx125@gmail.com
ferde, látni rajta! én cseréltem szimeringet amikor megvettem mert akkor el volt fosva, de amikor fél év mulva kiment megint akkor kezdtem el gyanakodni hogy valami lehet és akkor vettem észre hogy ferde. ja és kb 500 km-el ezelőtt 20 ezer forintért vettem bele új csúszógyűrűket mert azt hittem szét van kopva. az egyik szár tuti hajlott ! ez 100% de nem tudom mennyire. egy picit
de pl ha ránézel akkor látszik rajta az hogy ferde ? annyira rossz vagy csak eccerüen azért mondod h fenrde mert megeszia szimmeringet? vagy szerelőd mondta aki csinálta aszimmeringcseréket---?
hát én ennyire nem vagyok benne , nem méregettem, lehet nem is a teló hanem a befogó? fingom sincs! ezt tükrözi szerintem az ár is !
hát nem lenne rossz ha lenne valami frankó pecabotom de már sajna nincsenek...nemtudlak hívni mert most fogyott le akártyám és úgy szoktam spórolni hogy pár napig nem töltöm fel pénzzel....amugy....csaknenfelejtem el...lehet tudni hogy hány milis az elhajlása a szárnak?
adatlapomon a hirdetés, benne a telefonszám, csörgethetsz te is nyugodtan ha eszedbe jut !
már így vettem. de a KTM be volt nekem. Holnap délután felhívlak ok?

azt olvastam először hogy azért felejted el mert sokat fogsz horgászni
akkor holnap mindenképpen írok neked ha esetleg elfelejteném mert sokat fogok holnap rohangászni----megcsörgetnél engem ha este 7 ig nem válaszolnék neked? és lehet tudni hogy mibe hajlott meg?
30 605 6883
hát ha rá dobsz még vagy 5 ezret és állod a postát ? úgy .. de holnap megbeszéljük
oké! nekem 8 ezret mondtak az egyengetésre itt, de én már nem foglalkozom vele. Holnap írj !
befogóra a villahidakra érted hogy kell e?
az is benne lenne a 15 ben?
szia-----látható benne a telóhajlás? holnap megkérdem a szerelőmet mit lehet vele kezdeni és holnap írok választ neked oksa?
meg írtam mi a gond. Befogó nem kell?
sőt..engem érdekel...
holnap feladod nekem postára?
de előtte ird megvan e valami baja......remélema képen látható telóról van szó:) ha igen keress meg telón és ha úgy van holnap akár fel is adhatod postára...rendben,?
igen, minimális hajlás van az egyik szárban. 3 éve így használom, fél évente elfossa a szimeringet. lehet a befogó hajlott nem tudom. így is hirdetem a félreértések elkerülése végett. csak az előbb elfelejtettem írni. egy pár új szimeringet adok hozzá ha kell .
szia laci---
engem lehet h érdekelne--
30 605 6883
van valami baja?
szia..nekem van egy mikuni de 27 es---- 30 605 6883
WP 41es elsőteló eladó 15 ért
klasszikus dkv 50 eladó..alkuképes áron--65 000ft---30 605 6883
Hali! Nekem van ilyen síktolattyús 28.-as karbim,csak az úszó nincs meg,mert ráléptem és széttört !
Sziasztok!
Suzuki Rg125 (1995) motoromhoz KERESEK JOBB OLDALI visszapillantót. Ha valakinek van Írjon!
pityuz_92@citromail.hu
Hello keresek yamaha dt 125 r hez mukini 28 as karbit
hello.
Bontás alat van KAWASAKI KDX 125 ha valakit érdekelne.
blokk alkatrészek,kipúf,karbi,hütö,
a POWER SZELEP A KX -HEZ IS JÓÓÓ !
csak azok vannak amik a képeken
Hivj vagy irj és megbeszéljük ha szükség van valamire
TEL: 0630.649.26.76
email: tamas0813@freemail.hu
küldtem mélt!
Eladó bontott és új alkatrészek japán sport és utcai motorokhoz 400ccm-től,CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ 06705850436.