Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyesmi kéne nekem apróért...
Tényleg, a komplett SV1000 eleje kerekestől, idomostól, hűtőstől kéne, ha van ilyesmid mail-ben elküldhetnéd az árakat és ha jó a srácnak menne érte.
Helló!
Eladó Co Hegesztő 200A Magyar gyártmány ipari hegesztő, kitűnő állapot. Palack, drót mondhatni tele van! 380as. Sűrgősen ár alatt eladó. Ha érdekel valakit. 06306622197
Vagy: markoka001@freemail.hu
Cseréld le a fékcsöveket fémre, plusz cseréld le a munkahengeredet is... Ha kell van hozzá mindenem.
sziasztok! GSX 750 F 2004es évjáratú, elég gyatra az első fék csak a felénél kezd keményedni és majdnem teljesen betudom húzni, levegő nem lehet benen mert rendesen le van légtelenítve! OLvastam hogy másnak is előfordul ez a probléma! Tanácsot kérek mit tegyek?
Üdv a Fórumosoknak!
Volna eladó szerelésből kimaradt V2-es alkatrészek.
Pl:xv535,xvs650,Honda Vt1100-VT500c,Vt500e,Vt750 és vt 600-as alkatrészek.
Megtekinthetők a bontospityu.hupont.hu
Tel:06703525376
Üdv KAczkó
Én köszönöm!
Hali

Honda Hornet 600ccm 2001' évjáratú -hoz keresnék középszendert elérhető áron!
Köszönöm a rugót és a rögzítőfület, megérkeztek! A pontosságért, a kiszolgálásért és a segítőkészségért külön köszönet illet.
Honda hornet 600 05évj-hoz:lábtartókonzolok 3e ft,hátsóvilla 5e ft,kiegyelítő tartály 1e ft,első lánckerék védő burkolat 2,5e ft,kuplungdekni 3e ft, csak a felsorolásban szereplők vannak.Érd:keki@euromail.hu
Ha valakit esetleg érdekel, van egy komplett lábtartó szettem a GS-hez. Bal oldali lábtartó konzollal, jobb oldali lábtartó konzollal és fékpedállal, két utas lábtartó. 25000Ft.
Honda xl 250-hez vannak alkatrészeim blokk cuccok henger, hengerfej,dugó gyűrű, idomok stb van sokmindenem írj ha kell valami.
Gilera rx arizonához kellene kuplung, illetve milyen olaj kell a blokkba?
Meglesem, köszönöm!
Aprilia Pegaso 650 1995-os evjaratu Rotax 655-s blokkos motorkerekpar bontott alkatreszei eladok. barmilyen alkatresz kell irj batran, kuldok kepet rola kulon, postazas megoldhato. erd: attila.hunter@gmail.com vagy 0670/5655856 (inkabb email ha lehetseges)
Szia!

Tudok segiteni! Adatlap!
szia lehet igazad van ,de az a 100 pár teleszkóp amit évente javítok
"természetesen nem ugyanazokat"magáért beszél
Viszont megfogadom a tanácsod és jővő héten feltöltök pár képet a munkáimról
Lehet, de még azokkal szemben is támadnak kérdések, akiket, akikről lát az ember arculatot, referenciákat...stb. Akiről semmit, az mivel "versenyez"? Egy telefonszámmal?
szia szerintem a munka ahogy dolgozom az a lényeg nem az ADATLAPOM
Kawasaki zx6r pályafarokidom 98évj-ról lett levéve.Műszálas,rögzítési furatokkal,hibátlan sérülés és javításmentes.ár:10e ft.Érd:keki@euromail.hu
SUZUKI GSXR 600 SRAD-hoz keresek Generátor deklit. ( bal oldali dekli ) esetleg tömítéssel. haxorx@citromail.hu akinek van ,kérem jelezze. horzsolt állapotú nem érdekel
Ktm exc 450-es típusú motorhoz eladó pár megmaradt alkatrészem!

Van egy vezérműláncom(Exc 450 03-07,Sx 03-06 jó),Twin Air légszürő,és egy gyertya.
Az árat megbeszéljük!
Sziasztok eladó egy Gilera rx blokk,ami hiányzik róla dugó ésa gyujtás!tell:06304492066