Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
CBR 600 RR 05-höz kellene nekem pár dolog:
- bal lábtartó első hátsó (hátsó konzollal, elsőbe csak pedál)
- váltókar
- generátordenni
- bal kormánycsutka
- kormányvégsúlyok markolatok
- bal oldalidom és a fejidom meg a tank közti kis idom

Akinek lenne pls. szóljon.
Ricsibontón kívül tudtok esetleg v.mi bontót?
Újonnnan elég húzós lenne, de kár rá mert úgyis megy még pályán
Üdv Mindenkinek.

Üdv Mindenkinek!
Eladó 2db bontott enduró/krossz felni egy 21-es és egy 18-as méretű.
A felnik fekete színűek, felütve megrepedve eltekeredve nincs.
Igény esetén elsőagat tudok hozzá adni.
Nekem van egy univerzális fesz.szabályzóm eladó, 7 kivezetéses de 5 kivezetéses helyére is betehető. Teljesen új, én tévedésből vettem, így nem kell. Ha érdekel, írj!
értem de mégis munkadijra mennyit mndasz? és belülröl is kell varrni igaz? de akkor a fötengelyt nem zavarja?,
emailben irj rám ..mégis munkadij meg ilyenek...
cross04@freemail.hu
üdv
98-as 650 -es pegaso-hoz (rotax) keresek fesszabályzót
ha vkinek van ne tartsa magába
azt hittem nagyobb a baj.javítható!
hali erröl lenne szó ...
cseréljem v megprobálkozzunk a varrással de pont ott forog a fötengely szóval .. nem tudom...:(
Sziasztok,

Még mindig keresek R6 ,,2003-05,,segédvázat.
Nem baj ha sérült,pályagépre kell.

Üdv

Chris
OKEE..
párban cseréltem vna egyébként..találtam is hozzá de elég borsos ára van meg uyebár még mássat is kell cserélni..
esetleg ha kivan törve belöle akkor az már ugy necces igaz?
de ezt mondom neked valaki megvarja vagy 5-10 ezer ért és szerintem nem menne szét ha ügyes az emberke és ki is csiszolja ha netán belülre is menne varrat
blokk felet,nem is szokás cserélni,csak párban!megvarrom neked,tuti lesz.
igen igen csak félek h mellette elreped stb.. és akkor megint szétszedés mdij tömités... az meg huzos.. igaz a blokkfél is párban 60 rol beszélgetnek..:(
jah és bukni meg nem tudsz vele max megint szétszeded
Mért nem bízol a heggesztésben ? elég jók a mai kütyük már szerintem szépen meglehetne varrni
Keresek Cagiva Frecciához Power szelep nyelvet Kérlek segítsetek!Tel:06/20-495-2806 Mail: csaba0214@gmail.com
üdv tudnátok segíteni cr 250 04es évjárathoz keresnék blokkfelet..el van repedve de a heggesztésben nem bízok.. sehol nem találok még amcsiba sem...
esetleg valamelyik krosszé jó hozzá nem tudjátok véletlenül ...vagy honnan tudnék szerezni?
sziasztok

több tipusu 50-125ös motorhoz bontott alkatrészek eladók
van választék bőven

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Eladó GSX-R 600 750 K1-K5 kuplungdekli, K1-K3 lánckerék dekli.
Elérhetőség az adatlapomon.
Sziasztok valakinek nincs zündapp ks 80 hengere .Sajnos az enyém hordosra kopot esetleg valaki aki megtudná csinálni ? Elöre is köszi mindenkinek
Hali!

2db Suzuki GSXR-750 Első féktárcsám van eladó "olcsón"!

Érd:m.sandor05@gmail.com
sziasztok! suzuki v-strom 1000 hez keresek kuplungkosarat 2004 es évj használt is lehet kevés km eres üdv mindenkinek
kawasaki ar 125 bontva olcsón--30 605 6883

a kék képen látható dt 80 125 lc2 es féknyereg-blokkvédő-tök új fékbetét ----minden ami csak aképen van 3000 ftért eladó--ezekközül csak a betétek érnek 5-6000 ftot!
----------------------------------------------------------------
-----------------
kawasaki ar 125 bontva olcsón--
30 605 6883
eladók a képen látható Yamaha R6 alkatrészek ...99-02.-ig jók

egyben olcsóbb ...
Szia!

Megnézik a srácok a tárcsákat mindig. Postán is el tudom kűldeni, ettől függetlenűl szívesen látunk

Andi
Szia!
Nem rég beszéltem veletek yzf 600r thundercat féktárcsa ügyben. Ha jól emlékszem van 4-5 pár is a kérdésem az lenne hogy ezeket Ti megnéztétek hogy ütnek-e esetleg van lehetőség ott megnézni? Akivel beszéltem telefonon azt mondta 30k ért van párban ami korrekt csak elég messzire kell érte mennem (~250km oda) így nem szeretnék potya utat.