Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Ezer bocs mindenkitől mostanában nem nagyon engedte az időm hogy fórumozzak,sőtt T.R.K. kollégánknak még a megbeszélt alkatrészt is elfelejtettem postázni! Ja!: Persze hogy kellene a hőfokgomba! Elpostázod nekem levélként?
fzr 250,400r bontás.
fzr250főtengely, hengersor nincs, minden más van.
fz400r:kerekek,fejidom,tank, karbisor, gyújtáselektronika már nincs, minden más van.

Képek bővebben:
http://fzrbontas.c8.hu/

tel:06305770865

Kellemes estét mindenkinek!
Hali ! 5000ft!
hello mindenki valaki tud husqarna cr 125 1997esbe hajtokart?
Még mindig keresem! ( Előzményre kattintva a részletek)
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Igen holnap linkelek egy képet róla hogy tuti legyen a dolog.
Akkor segits Száras tükör igaz?
Az a helyzet hogy nincs mit fényképezni mert nincs rajta semmi.
Szia,van hozzá mindenem ha érdekel csörögj 06705850436.
Szia!

Küld el az adatlapomra a cimed4 Elöre nem kell utalni és annyi kérésem lenne fényképezd le és küld el nehogy rosszat küldjek
még egy árat kérnék hozzá egyébként nekem 1 oldalra kellene mégpedig bal oldalra
magányos brembózót mennyiért adod? :)
sziasztok !
Ha van valakinek Suzuki Gsxr 600 2002 fejidom, elso lampa, plexi, muszerfal konzol, elso sarvedo az irjon a rafael.gabor@Yahoo.com email cimre.
Koszi
Nézz már át az ad-vesz fórumba! Hőfok jeladó nem kell?
Szia! Ez elég komoly!
Hali! még jó,hogy olvasom a fórumot mert nem kaptam email értesítést a válaszodról!
hello mindenki valaki tud husqarna cr 125 1997esbe hajtokart?
Hello mindenki Valaki tud husqarna 125be hajtokart?
Az adatlapodon lévő mail címre megírom a cimet ahová küldeni kéne.Utánvéttel elküldöd vagy utaljak előre?
Halihó

egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valami komolyabb 4 dugós első féknyereg, hozzá felső főfékmunka henger is illetve használt fém fékcső előre :) ha valakinek lenne valami akkor írjon pls köszi előre is am egy DRZ re lenne.
szevasztok suzuki rm125 88as évjárat elado alkatrészeiben vagy egyben 0670 514 9856 os számonelérhető vagyok egésznap minden más megoldás érdekel pl gyári qvad váz motorhibásan,motornélkül mindegy
Szia, van tükör hozzá, 7 és fél ezer darabja

Üdv: Andi