Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

crmo csövet használnak vázhoz.tőlünk nem messze lehet venni,de neked az messze van.........google ban megtalálod!
de jut eszembe,hol van az etz m?
a haverom apja kasznis..profi hegesztő megcsinálná:)
de te tudsz boltot valaho lahol lehet rendelni hozzá anyagot?
miylen árban mennek a normál vastagságú csőanyagok?kb nemkell pontosan csak hogy tudjam mibe kerül métere és hogy hoygan hívják az anyagot--
itt nem az anyag drága,hanem h. mennyit kell melózni vele!
ezt így nem lehet..............mert mindkettőből lehet rohadt drágát csinálni,és olcsót is!eldöntöd miből akarod,és kész..........
szia--
igazából amelyik olcsóbbra jön ki---
alu,vagy acélból akarod?
szia trk nemtudod hol lehet venni olyan anyagot amiből vázat lehet hegeszteni? 50 es CAFE RACERNEK....köszi
ráérek én is am lene hozzá hátsó villa is ! nononono@citromail.hu ra írj ottkényelmesebben megbeszjük!
aham--amugy van hozzá esetleg hátsóvillád is?
mert nekem rugóm az van aasszem meg egyedi lenne .lehet hogy himba is kéne hozzá--így mennyi lenne?
amugy este 11 ig fórumozok nyugodtan tudunk beszélni ha akarsz..
érdekelhet de ha csak megvan a blokkja is!
ööö így 4000Ftot kérek +posta!
de az télleg csak a váz!
az van hogy építteni akarok jövőre egy gépet de elegánsat homokfuvottat porfestettet
ahoz keresek szigoruan 50 es vázat jó állapotban--
mit kérnél érte? és amugy postán felküldenéd e?
ha arról lenne szó?!
bocs má vágom---
összekevrtem a topikot azthittem a dt-s fiu kérdezett vissza felnikkle amiket hirdetek--
bocsesz--
szia hát figyu egy fekete 3 küllős tárcsás nemtom gpr é de lehet csak úgy hozták a bontott cuccot nemtommibe való..érdekelne téged?
De am van 1 PÁR váam mond mien kéne !
Helo Derbi Gpr váz
Szia!

Teljesen "véletlen" van egy elfekvőben, ha izgalmasnak gondolod vagy keress skypen

Üdv: Andi
eladó öreg motorokhoz karbik pl szimszon 250 hez..és régi sachsokhoz-stb stb ár alku tárgya--
csapok szűrők eladók olcsón ár alku tárgya szintén--30 605 6883
szia az 5. képen az mineka váza és mit kérnél érte? emilbe válaszolj léci gabor8181@freemail.hu
30 605 6883
gilera sp 01 hiányos blokkal eladó-- a felniszett 40 000ft alkudni lehet--a tárcsákat igény szerint simára féynesre polírozom---
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Bocs,pontosítanék.A zzr1100 hengerfej kompletten nekem kellene ha van valakinek/ jó pénzért,elfekvőben,feleslegben/.
üdv.zzr1100 koplett hengerfej valakinek?
Sziasztok,

Suzuki GSXR-600 / GSXR-750 K6-K7 alkatreszek eladok
minden, ami a kepen van, (olyanis, ami nincs a kepen, hatso ules, hatso lampa, rendszamtarto, stb..), papiros vaz forgalmival, blokk szervizkonyvvel, etc

elerhetoseg az adatlapomon