Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Gondolom a valvoline felirat és az egész fekete rész matrica és nem festve van rajta, csak azért is mert érdekes lenne így egy on-board vidi. Ha komolyabb karcolás nincs rajta és 9000ért megkaphatnám akkor küldhetnéd is amint tudod. A adataimat elküldtem a info@sugomotor-ra. Köszönettel:

Vérten Zoltán
Sziasztok!
Tudnátok nekem abba segíteni hogy Gilera Rc 50-hez keresnék 70-es vagy 80-as hengert vagy 50-est amibe ok a kompresszió, a Gilera 503 henger is jó hozzá.
Előre is köszönöm.
juhnor@citromail.hu
műszerfal csatlakozójáról kéne kép,mert van egy csak nem vagyok benne biztos
eladó honda cbr 600rr 2010-2007 közti alkatrészek, ugyanitt suzuki gsxr 600 k4-k5 hibátlan gyári hátsófelni tárcsával , menesztőgumival, , ár 35 eft., kawasaki ninja 250r szinte új motor bontott alkatrészei , yamaha r6 , 99-01 műszerfal-kábellal 25000 ft, (van más is ehhez), valamint yamaha r1 , 2000-évj. zárszett 13 eft. 0620/992-4528
Szia, igen jo

egyebkent ez az oldal ilyen kerdesekben eleg hasznos:

JT sprockets
Sziasztok! Malaguti f15-öshöz kéne nekem első idom. Ha tud valaki akk írjon vagy hívjon fel: 06307128761 Köszi!
üdv van egy ELADO KEIHIN FCR 41 ES KARBIM HA VALAKITÉRDEKEL ESETLEG!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha teljes főfékhengert cserélnél, akkor talán mindegy is milyet teszel fel rá, milyen típusét, lényeg, hogy dupla tárcsásé legyen, ennyi, de Andiéknak biztos van egy rahedlivel
sziasztok!

Segítség kellene , vagyis alkatrész! Van egy Yamaha FZR 400-am 1WG sorszámú és megadta magát az első főfék munkahengerem folyat az olaj azon a részen ahol a fékkar megnyomja azt a gumis részt vagy hogy hívják , aki tud nekem esetleg felújító szettet hozzá az szóljon!De érdekelne komplett főfék munkahenger fékkarral mindennel együtt is ami az enyémre felrakható! Valakinek esetleg van ? Bontók? Magányszemélyek? Bárki?
Esetleg valakinek?
Szia!
Valószínű a kollegina nem tudott róla
No ez a plexi lenne...

Üdv: Andi
Hali!

Honda NS-1 hez (75 ccm) keresek krómszárat (első teló).
Tud valaki ebben nekem segíteni?
Vagy esetleg egy motorbontót tudtok ajánlani?

Mert elég gáz a helyzet...
Helló!
Elvileg a tegnap hívtalak benneteket Súgo-Motors (Baja) 70/500-8881-es telefonszámon és akkor azt mondták hogy nincs, de ha mégis ennek csak örülök:) Képet ha lehetséges küldjél az e-mail címemre: verten_zoltan@vipmail.hu
Előre is köszönöm
Na basszus:S még új vagyok látszik..... de köszi a felhivást :)
Hey!
van eladó BREMBO pumpa állitható. használt 140 EUR
hozzá verseny fékbetét 60- 70EUR/gr
Ha jó kell, akkor Brembo, nekem (nekünk) egyértelműen jobb fékhatást hozott mint a gyári, és árban sem fájdalmas.

Itt tudsz rendelni, és ezen a linken találsz tesztet róla!
Szia!

Minden ben tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Üdv! kawasaki zxr 400 '94-hez keresek első fékbetétet. a szerelő szerint csereérett. tudnátok valami támpontot adni, hogy milyen fajtát, és hol érdemes venni? egy szempont van: inkább drágább legyen, mint gagyi (féken nem spórolok), de ha van olcsón jó minőségű, az lenne a legjobb. köszi!
Szia!
Én tudok, nekem van
10-es az ára
Üdv: Andi
Üdv!RG 250-hez h.fékmunkahenger(amiben a fékbetét van)van-e,és mennyibe kerülne?Köszi!
Hali!
Ha a megfelelő topikba irkálnál (zx-9r) már lenne plexid, ugyanis tegnap adtam el egy MRA-t sötétítettet nyócezeré.
Sziasztok !
Suzuki Burgman AN 400 enyhén sérült idomok eladóak.Színe:08 szürke.SOS.Debrecen 100 km-es körzetében ingyen elviszem.Csere érdekel:Kawasaki ZX-10 R 2007-es alkatrészre,vagy kiváló állapotú Dunlop D211 pályagumit beszámítok.
T.:20/310-33-59.
Hey!
A keresett alkatrészen felül minden megoldható.
Ízelítő a kínálatból
Szaisztok!
Érdeklődnék tud-e valaki Kawasaki ZX9R (C) 98-99es egylámpás fejidomra plexit. Előre is köszönöm. Széles utat:D