Helló! Gondolom a valvoline felirat és az egész fekete rész matrica és nem festve van rajta, csak azért is mert érdekes lenne így egy on-board vidi. Ha komolyabb karcolás nincs rajta és 9000ért megkaphatnám akkor küldhetnéd is amint tudod. A adataimat elküldtem a info@sugomotor-ra. Köszönettel:
Sziasztok!
Tudnátok nekem abba segíteni hogy Gilera Rc 50-hez keresnék 70-es vagy 80-as hengert vagy 50-est amibe ok a kompresszió, a Gilera 503 henger is jó hozzá.
Előre is köszönöm.
juhnor@citromail.hu
Ha teljes főfékhengert cserélnél, akkor talán mindegy is milyet teszel fel rá, milyen típusét, lényeg, hogy dupla tárcsásé legyen, ennyi, de Andiéknak biztos van egy rahedlivel
Segítség kellene , vagyis alkatrész! Van egy Yamaha FZR 400-am 1WG sorszámú és megadta magát az első főfék munkahengerem folyat az olaj azon a részen ahol a fékkar megnyomja azt a gumis részt vagy hogy hívják , aki tud nekem esetleg felújító szettet hozzá az szóljon!De érdekelne komplett főfék munkahenger fékkarral mindennel együtt is ami az enyémre felrakható! Valakinek esetleg van ? Bontók? Magányszemélyek? Bárki?
Esetleg valakinek?
Helló!
Elvileg a tegnap hívtalak benneteket Súgo-Motors (Baja) 70/500-8881-es telefonszámon és akkor azt mondták hogy nincs, de ha mégis ennek csak örülök:) Képet ha lehetséges küldjél az e-mail címemre: verten_zoltan@vipmail.hu
Előre is köszönöm
Üdv! kawasaki zxr 400 '94-hez keresek első fékbetétet. a szerelő szerint csereérett. tudnátok valami támpontot adni, hogy milyen fajtát, és hol érdemes venni? egy szempont van: inkább drágább legyen, mint gagyi (féken nem spórolok), de ha van olcsón jó minőségű, az lenne a legjobb. köszi!
Vérten Zoltán