Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki Zx 10 és Zx 6 alkatrészek kiegészítők, minden ami a versenysporthoz szükséges!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Szia! 8500ft/pár-ért van raktáron Ap racing vagy Brembo márkában +1000ft a posta és nálad van
Eladó DRZ-400 újszerű komplett Kerékszett!
igen meg.
Ha Érd mellett jó akkor hívj fel, adatlapom...
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni fékbetét ügyben?
92-es Fzr 600-hoz kéne valami normális előre,Budapesti átvétellel és sokat segítene ha 6óra után!
900 rr oldalidomok megvannak még?
Lehet, hogy ez jó lenne?
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! "Tegnapra kellene!" A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem!Székesfehérvár és környéke !
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
sok alkatrész! ÓRIÁSI AKCIÓK! NÉZZ BE MEGÉRI!
Honda cx 500 c alkatrészek eladók! Már nem minden van meg ami a képeken van de érdeklődj! Képek az adatlapomon!
Hali!
Havernak van egy komplett Kawasaki KDX 200 asa bontva, minden van.Ha érdekel valakit vegyetek fel msn re. adamka91@msn.com
eladó suzuki gsxr 600 k4-k5 stb. -hez gyári festetlen hátsófelni, tárcsával, lánkerékkel menesztővel , 5,5 colos egyben 35 eft. , suzuki tl 1000 r-hez 4db gyári hibátlan index és új gold fren hátsó fékbetét egyben 15 eft., honda cbr 600rr 03-04-hez lábtartók és oldalsztender a tükrökön kívül látottak ára egyben 35 eft. yamaha r1 , 2000 évj. zárszett kulcscsal egyben 15 eft., honda cbr 900rr 96-97-hez generátordekni és állórész egyben 17 eft. 0620/992-4528
Szép jó napot mindenkinek!Szükségem lenne egy két Honda nsr 125ös önindító alkatrészre, 97es évjáratú a gépsárkány.A képeken láthatóak az alkatrészek.
Helló!
Gsxr600 k2-höz keresek bukógombát...
aki tud az szóljon :)
üdv
helló! nemrég vettem egy kawa klr 600-at.le szeretném cserélni benne az olajat,csak az a gond, hogy nem tudom mijen olajat rakjak bele.az egyik motorszerelö ezt ajánlotta castrol 20w50.szerintetek ez jó bele? vagy rakjak bele 10w 40-et. vagy 15w 40-et.fogalmam sincs mijen kell bele . légyszi segitsetek. köszike, hali...
sziasztok
aprilia sr fekvő vizeshez 96-ös
idomok, üres blokk, végáttétellel, ülés sisaktartó, pár kütyü... kérdezz hátha van
malaguti F12 E_H tárcsafékes fekvő levegős idomok, üres blokk, végáttétellel, ülés sisaktartó, pár kütyü... kábelköteg tartályok stb kérdezz hátha van
mail vagy msn képet tudok küldeni
cagivaimi@freemail.hu
üdv mindenkinek
nincs mit
azért köszi

szia
Most nincs
Gyári új DRZ-400 Komplett Tekercs eladó!

További információ a Gerecse Motor weboldalon!
awasaki zx 99-évj

eladó felnik
Sziasztok! Eladnám csipkés féktárcsa garnitúrámat 2db első 1db hátsó első 3,9mm-es 18000forint/garnitúra (adok hozzá csavar garnitúrát) 1992-1997-ig mindegyik CBR900RR-be jó, illetve cbr600f3 VFR750 93-97 stb....
Hátsó kereket is eladnék gyönyörű piros nem üt nem ráz vadi új KOYO csapágyak vannak benne MICHELIN POWER ONE gumival ami még használható egy darabig 17000ft. Ha egybe viszed akkor 33000forint az egész bazár.

Hétközben csak délután 5 után vagyok elérhető!
0630/6963423