Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tárcsa szettem van hozzá, az 15 ropi. Új, bontatlan.
üdv mindenkinek lenne 1 nagy problémám ugyanis van 1 Fzs1000-rem aminek tegnap szétment a kuplungja! Ha esetleg vki tud komplett kuplungszerkezetet ehez a tipushoz megköszönném ha értesítene!
hello azt szeretném kérni h nekem van egy 50es hengerszettem minarelli am blokkhoz és elszeretném adni meg egy delorto PHGB15.15 ös karbim ,meg egy gyári kipufogom am minarellis af1 hez ezeket szeretném eladni aki tudna nekem segiteni az lécci vegyen föl msnre:santa09@hotmail.com vagy dobjatok már egy e-mailt elöre is mindenkinek köszönöm:):)
93-ig vagy -től ?
104, ha az emlékeim nem csalnak.
Nem tudja valaki hogy egy 2008-as z750 -en hány foknál kapcsol a venti
üdv mindenkinek. hever itt nálam egy zz600as utángyári fejidom szürke fényezés elött, egy 8 rugóért megválnék töle. üdv a számom 06304875663
noproblemo keresek olyat, ami már szétjött
Egyetértek , ugyanezen okból nem szedjük szét.
bocs
irj e-mailt: gaga993@freemail.hu
Akkor köszönöm, nem kérem
Nem akarom az egészet lecserélni, mikor csak egy darab gumi van
megrepedve
na mégegyszer....
Gyerekek!
Ezt most kaptam e-mailbe, lehet, valakit érdekel...
(lehet, nem sikerűl földobnom)
Szia!
Nem szedjük szét, teljesen szuper a karbi, 28E ft.
Üdv: Andi
Nem tud valaki 750-es SRAD gixerhez gyári tömítéseket olcsón?
az idomokat le kell festeni és ha minden igaz, akkor a motor hengerfejes, ezért nem indul.
szeva, kép van a gépről? pontosan mi a baja? üdv gábor
50-60e-ért már oda adnám egybe.
hengerfejes cagiva Prima 50 egyben festésre váró idomokkal mennyit érhet, és érdekelne valakit egyáltalán?
Szia Andi!

És csak egyben eladó? (nekem csak a karburátor-fúvókához tartozó gumi garnitúra kellene...)

Milyen árban adnátok?
Szia!
Véletnelül van egy elfekvőben akciós áron
30/579 8360

Üdv: Andi
Hali!
Tud valaki egy elsőfékmunkahengert olcsón 95-ös Aprilia Rx50-hez, mert sajna kipurcant az enyém.
Előre is köszi.
koszonom Ricsi.tegnap kaptam pont egyet a sogoromtol,szerzett egyet.azert koszonom a segitseget,de a szamod megtartom ha nem gond.bocs az ekezetekert angol gepem van.koszi megegyszer.
Szerényen ajánlom neked a gmail -t....egyszerű,gyors,nagy a kapacitás,nincs vele gond...szentem csinálj egy címet náluk,aztán jöhet az üzlet.
95-ös Kawa ZZR400-hoz karbisort keresek (csak 1 bizonyos alkatrész érdekelne belőle)! van valakinél elfekvőben? köszi