Eladó Mito Evo idomok,csak ezek,más alkatrészem nincs:
Faridom: 8ezer
Tank alatti idompár: 5ezer
Kettő együtt: 10ezer!
20/379-02-29
laszlo.polyak@yahoo.com
msn: placi55@freemail.hu
Igen? és müködött is a dolog? mere vagy te megtalálható? januárba megadnám a méreteket és valami pénzért megtudnád csinálni nekem? nagyon megköszönném! szerintem emailben dumáljuk meg a dolgokat kgb07@freemail.hu és mégegyszer köszi
Sracok!
Nem tudom, ez-e a legmegfelelobb topic, de hatha...
Felnicsikot tervezek a motorra, s nem tudom, hogy a 7 vagy az 5 mm-es a jobb valasztas? Ill. ebbol is van markas es noname is?
Üdv! Suzuki GS500hoz kellene első lámpa, esetleg a bandité is jó lenne. Valamint műszerfal borítás is kellene, amiben az órák vannak.
Van eladó idomszettem GS-re, tankon kis horpadással, egyik oldalidom horzsolt. Van még karburátor GS-hez, és vákumos benzincsap. Nekem már nincs rájuk szükségem ha vkinek kell írjon.
2088-as Honda Hornet Cb600-hoz keresek kipufogóvéget!
Nem csak gyári megoldás érdekel, akár még a jól bevált verseny vagy sportdobok is érdekelnek! ;)
Itt az e-mailem erre küldjetek légyszíves ajánlatokat ha van
Sziasztok!
2005-ös CBR 1100 XX-hez keresek gyári fekete fejidomot, bal oldalidomot, első sárvédőt, bal tükröt, fejidomtartó konzolt, első lámpát.
1999-es Honda NX 650 Dominatorhoz komplett teleszkópot villahidakkal, első és hátsó lámpát, idomokat, kormányt, első féknyerget (Brembo), fejidomtartó konzolt, kipufogókönyököket.
Sasztok! Még mindig eladó Kawasaki KXF250/450 06/07-es Hűtőidom pár.Original új, bolti csomagolásban.
Ára:6000 FT vagy minimum 80%-os első cross gumára cserélhető.
Előre is köszi.
Riga Deltára keresek tankot! Akinek van vagy tud szerezni kérem írjon az alábbi címre: adam91@fibermail.hu
előre is köszi!
Ha van valakinek eladó 125ccmes 2t motorblokkja, az vegyen fel msnre: moto@cross.hu
Faridom: 8ezer
Tank alatti idompár: 5ezer
Kettő együtt: 10ezer!
20/379-02-29
laszlo.polyak@yahoo.com
msn: placi55@freemail.hu
Nem tudom, ez-e a legmegfelelobb topic, de hatha...
Felnicsikot tervezek a motorra, s nem tudom, hogy a 7 vagy az 5 mm-es a jobb valasztas? Ill. ebbol is van markas es noname is?
Koszi
TayRol
Van eladó idomszettem GS-re, tankon kis horpadással, egyik oldalidom horzsolt. Van még karburátor GS-hez, és vákumos benzincsap. Nekem már nincs rájuk szükségem ha vkinek kell írjon.
Tel:06302682858
Sikerült Ausztriából guberálnom egy kartot, 1983-as YZ-250 es blokkal.
A kérdés csak az, hol tudok alkatrészt beszerezni a blokkhoz....
Van itthon vagy esetleg külföldön bolt ahol teljes alkatrész paletta van, vagy
marad a több hetes szaladgálás a bontóba?
Köszi előre is a válaszokat: András
Köszi: András
2088-as Honda Hornet Cb600-hoz keresek kipufogóvéget!
Nem csak gyári megoldás érdekel, akár még a jól bevált verseny vagy sportdobok is érdekelnek! ;)
Itt az e-mailem erre küldjetek légyszíves ajánlatokat ha van
kravitz@citromail.hu
köszi
2005-ös CBR 1100 XX-hez keresek gyári fekete fejidomot, bal oldalidomot, első sárvédőt, bal tükröt, fejidomtartó konzolt, első lámpát.
1999-es Honda NX 650 Dominatorhoz komplett teleszkópot villahidakkal, első és hátsó lámpát, idomokat, kormányt, első féknyerget (Brembo), fejidomtartó konzolt, kipufogókönyököket.
2005-ös és 2008-as R1 hűtőnk van. A képen a 2008-as van.
Üdv: Andi
italjet dragsterhez180-as,kellene hűtő,olajtartáj,és berugokar!nem egy gyakori dfarab de hátha!
2007-es R1 hez keresnék hűtőt!
Körűlnéztek a srácok, nincs semmi ami jó lenne rá.
Külön sajna nincs.
Ára:6000 FT vagy minimum 80%-os első cross gumára cserélhető.