Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kersek zx9r 2001 . hasnyált iridiumos gyertyát!
Na ezt elég érdekesen írtam na még 1×:Ha +kérdezed azt +köszönöm na így akartam
Ha +kérded azt csak +köszönöm
Köszi,a tied is baba.Asszen eggyik ismerősömnek van egy fain hátsó sárvédője ha érdekel megkérdezem.Jól mutatna rajta.
Amúgy szép a hetesed én is gondolkoztam rajta,hogy 7-em legyen de nem volt "nekem" jó árba
Köszi a segítséget még nem vettem felhívtam a manust és azt mondta hogy barátjáé és +kérdi tőle,hogy menyit akar érte kapni, mert vacsi új de mondtam neki hogy ez az ár ireális
Hali.Nem tudom hogy vettél e már lámpát de a www.motor-alkatresz.hu-n van egy .Remélem az ára csak el van írva.
Sziasztok
Honda vf400 blokkalkatrészek kellenének vagy komplett blokk.
Sík tolattyús karbitok van-e 38 vagy 40-es méretú ha van akkor menyi az annyi
Semmi gond csak Robi mondta hogy bisztos van
Szia !
Ha lenne, olyan, ami neked kellene, akkor le, de sajnos nincs olyan
Igazán sajnálom, ne haragudj

Üdv: Andi
Helló
Le tudnád akkor fényképezni a lámpiont ha van olyan ami nekem kellene
Szia!
Majdnem elfelejtettem
Csak index van valószínű ehhez az évjárathoz.

Üdv: Andi
Okés Köszönöm szépen, tegnap bementem, hogy télleg el ne keverjék a postások a leömlőt, mert az enyém már lerohad!:D
suzuki tl 1000 r gyári dobok a takarólemezeikkel együtt egyben eladó ár 25000 ft. 0620/598-2538
Lámpamaszk, YAMAHA WR 450 2007új, ára 9eft
feladtam ! sima zöld kiscsomagos lappal, ugyhgy sztem kedd környékén lesz ott. Nem utánvéttel adtam.
Bakonymotor! Nem igazán érkezett meg a cucc!
CBR 600 F4i-hez keresek fejidomot!
Helló! Honda ns1-hez keresek 14-15-ös kis lánckereket! Nem tud valaki?
Ha hó vagy
Ja és egy komplett karbisor zx10hez ez is eladó üdv
Szeva trafóim kábelestül van zx10 hez asszem az is jó a tiedhez, ha érintene akkor keress meg üdv Gábor, a számom:06304875663
Sziasztok, 89-es kawasaki Zx10 hez vannak alkatrészeim, kerekek, féktárcsák féknyergek, váz tank ülés sárvédők, elektronikák, lengövilla, stb. aproságok. Érdeklödni telefonon. ugyanitt CBR 400 RR alkatrészek eladóak. Érdeklödni telefonon:06304875663 vagy msn:hsskft@freemail.hu skype:hsskft