Sziasztok keresek üzemképes 1000 rx blokkot, akár hengerfejeset is vagy dugo hengersérült is jöhet, nekem a fötengely legyen hibátlan meg a váltó, az enyém megragadt a hajtókarcsapágy, csak beirható érdekel.
hivjatok. 06304875663 üdv gábor
ja ez működik egy japán gépnél .... de egy kinai már mindjárt húzósabb.... nem az enyém a gép a gazdija pedig másodkézből vette aki persz már nem elérhető ..... eddig olyan válaszokat kaptam hogy érdeklődjek később hátha lesz a következő konténerben alkatrész .... meg ha elmúlik az olimpia akkor esetleg lehet rendelni.....
Hello
Egy gyönyörű kinai 500-as atv-hez kellene pár bigyó. a tipusa CFMOTO CF500 a motor tipusa CF188 a vázszám LCELDTS1676000973
kellene hozzá 4 darab szelepszárszimmering , 2 darab kipufogószelep , meg egy bigyusz ami a vezérműtengelyen van ... a képen látszik.
elvileg 1989-1990 EXUP es model a gyürü 75.5+56 akkor kb a 4 henger gyürü szet és a tömités egy 50ezer .most még nem aktuális csak érdeklödöm itis otis hol jobb az ár mert elvileg nyáron már nem akkarom szét szedni majd ha hidegebek jönnek : -)de azért kösszi esetleg a teloszámodat elküldöd a az imélemre mert elteném ha szükség em lesz rá újitáskor EZ AZ A kép szerint
Szia.
Kellene nekem egy pontos évszám! És akkor tudok pontosat mondani neked! De egy 1990 es FZR 1000 hez gyűrűgarnitúra ára 9798 Ft és a hengerfejtömítés pedig 10668 Ft ezek gyári Yamaha alkatrészek!
Hali!
Esetleg régi Hornethez való .........? Olyat tudnék adni. Fekete műa. ház, 2 oldalsó rögzítőpont, H4 izzó. Elvileg vmi nagyon hasonlónak kell lenni a GS lámpának is .....
70/520-4856