Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha Fzs 1000-hez (2001-2005) keresek első lámőát, plexit, balos tükröt.
70/520-4856
Sziasztok keresek üzemképes 1000 rx blokkot, akár hengerfejeset is vagy dugo hengersérült is jöhet, nekem a fötengely legyen hibátlan meg a váltó, az enyém megragadt a hajtókarcsapágy, csak beirható érdekel.
hivjatok. 06304875663 üdv gábor
szi ...
lefotóztam mindkettő gumit
az egyik pirelli , a másik michelin ...
érdekel valamelyik ?
Tel 06 70 6155160
ja ez működik egy japán gépnél .... de egy kinai már mindjárt húzósabb.... nem az enyém a gép a gazdija pedig másodkézből vette aki persz már nem elérhető ..... eddig olyan válaszokat kaptam hogy érdeklődjek később hátha lesz a következő konténerben alkatrész .... meg ha elmúlik az olimpia akkor esetleg lehet rendelni.....
Mi sem egyszerűbb, be mész abba a kereskedésbe, ahol vetted, és alvázszám alapján megrendeled. Aztán hip-hopp már meg is van a cucc.
06-20-545-3546
Marci
Hello
Egy gyönyörű kinai 500-as atv-hez kellene pár bigyó. a tipusa CFMOTO CF500 a motor tipusa CF188 a vázszám LCELDTS1676000973
kellene hozzá 4 darab szelepszárszimmering , 2 darab kipufogószelep , meg egy bigyusz ami a vezérműtengelyen van ... a képen látszik.
bakonymotor szia!
adj meg nekem egy elérhetőséget, kérdeznék valamit.

Köszi: Andi
Szia!
Bocs a késedelemért, van benzincsap, 5000,-Ft.
elvileg 1989-1990 EXUP es model a gyürü 75.5+56 akkor kb a 4 henger gyürü szet és a tömités egy 50ezer .most még nem aktuális csak érdeklödöm itis otis hol jobb az ár mert elvileg nyáron már nem akkarom szét szedni majd ha hidegebek jönnek : -)de azért kösszi esetleg a teloszámodat elküldöd a az imélemre mert elteném ha szükség em lesz rá újitáskor EZ AZ A kép szerint
Szia.
Kellene nekem egy pontos évszám! És akkor tudok pontosat mondani neked! De egy 1990 es FZR 1000 hez gyűrűgarnitúra ára 9798 Ft és a hengerfejtömítés pedig 10668 Ft ezek gyári Yamaha alkatrészek!
eladó prox és wössner dugószett cross és enduró motorokhoz teljesen ujak
küld el légyszi a mail címed, ott leegyeztetjük a részleteket. köszi:Marci
Üdv eladó Valter Moto lábtartó javitott,új bronzperselyek és a váltó oldali lábtartó nem az eredeti.Honda cbr600rr és 929RR.re jó.Ár:20000ft.
Szia! engem az érdekelne mennyibe lenne egy FZR 1000 3LH hoz gyürü garnitura meg hozzá 1 hengerfej tömités elöre is kösszi.
Köszönöm a válaszod !
Elérhetőséged ?
Mikor,ára,vagy netán postai uton?
van kábelkötegem
hajtokar csapágyak kellenének( 8db) árajánlat?
Megtaláltam hátrébb, de jutalákot kérhetsz felőlem
ma este 8-ig melózom ...
ha holnap reggel nem késő , akkor hívj fel ....
Tel 06706155160
Szia!
Milyen állapotú, és mit kérnél érte?
Vagy dobj egy telefonszámot, és felhívlak, hogy egyeztessónk.
Köszi előre is!
Hali! Lehet hogy jó lenne az is. Küldj képet meg egy árat ha tudsz a mail címemre és megegyezünk. Köszönöm
robert_molnar kukac freemail pont hu
hi ...

kell a srác telefonszáma ?
vazze , jutalékot kell kérjek a gyerektől!
Hali!
Esetleg régi Hornethez való .........? Olyat tudnék adni. Fekete műa. ház, 2 oldalsó rögzítőpont, H4 izzó. Elvileg vmi nagyon hasonlónak kell lenni a GS lámpának is .....
Bökj rá légyszi melyik kell