Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt lehet hogy van komplett blokk is?akár 122-es vagy 123-as rotax?RS-be?
Keresek ducati kétüléses farokidomot streetre.
Láncok és láncszettek az importőrtől, a Magyar listaár alatt 30-40 %-kal !

Például D.I.D + JT szett, CBR600F4-F4i : 42.000.- helyett 28.100.- Ft.

Árajánlat, további részletek : tura-motoros kukac freemail.hu
rotax123-as blokkhoz van pár alkatrészem eladó
alaplap:17eft/db
lenkerék:17eft/db
elektronika:10e
ft/db
komplett váltó:10eft/db
komplett kuplung:10eft/db
28 delorto karburator kompletten,szivocsonkkal:10eft/db
membrán:3000ft/db
pneuma
tikus power szelep kompletten:10eft
elektromos power szelep kompletten:18eft
öninditó motor+bendix:10eft
blokkfelek,műanyag fogaskerekek,olajszivattyú,vizpumpa..stb
Yamaha DT125R típusu motoromhoz keresem a következő alkatrészeket:
- Kuplungkonzol
- Kuplungbowden (gyári)
- Km spirál
- Hátsó tárcsafék nyereg (a légtelenítő csavar helyezkedik el rajta)
- Hátsólábtartók
- Komplett "idomsor"
- ...stb

Ha bárki tud bontott Yamaha DT125R mocit kérem szóljon minnél előbb !
Előre is köszönöm!
Hello Mindenki!
'95 Kawasaki KX250 váltójába keresek 3., 4. fogaskereket (cikksz.: 13260E,13260F)!
Ha esetleg tud valaki bontottat, jó állapotban és még eladó is, kérem jelezze (goatrave@gmail.com). 10q
Sziasztok!

Vfr-fez kéne benzinpumpa. Nagyon sürgős!
az úttörő ahol tud segít
Sziasztok Ducati Monster 600 zashoz alkatreszeket keresek !
Sziasztok Cagiva Primát bontok 6 sebességes ha kell valakinek valami 06305618819
Kösz szépen :)
nekem FX400-hoz kellene kb. 0,5ös :) akit mi találtunk az csak 1mm-et tudna csinálni, de az már magas :)

Még egyszer köszi :)
na megtaláltam :
Kovács Zoltán 06209346659
A címet már nem tudom biztosra , de hívd fel , s megmondja ...
Anno egy ZZR -hez csináltattam vele hengerfejrömítést , amit a RedBarron-nál 26000-ért kínáltak , az Ő 12-ért legyártotta, + valami specko ragasztót is kaptam hozzá...
Postán tudtam intézni mindent, Régit feladtam és kb 1 hét mulva megjött az új ....
Na csá...
köszi szépen
Eladó egy lánc, hátsó lánckerékkel jó állapotú nem tudom pontosan hogy mibe való de valüszinű hogy 50ccm-es sachs motorra való legalább is volt tulaj azt emlitette. ára:2eft
Marzocchi gázos központi rugó, tökéletes állapotban. Eredetileg 125ccm aprilia rx,tuareg rallyba raktak ilyet de más motorokba is jó! HA ilyen a régid vagy hasonló akkor azt betudom számitani....
ára:20eft
125/50-es Tuareg Rally megmaradt alkatrészei egyben eladók, Jó állapotúak az idomok és a váz is. Minden ami a képen van az első sárvédőt leszámitva komplett idomzat, hűtők, váz,kormánykiflikkel ára:10eft
mérete miatt személyesen
eladó egy cagiva gyujtáskapcsoló, kormányzáras, nem tudom melyik tipusban volt én is csak ugy kaptam. esetleg más motorba is beszerelhető. ára:5eft
Egy mogyoródi srác csinál tömítéseket ,holnap beírom a számát ha megtalálom..
helló, ez a motor bontása folyik, ha érdekel róla vmi, akkor keress meg! Ami nem látszik: EBC szinter betét, új láncszett, K&N légszűrő, Dynojet Stage I a karbikban, új akksi, új Dunlop D208RR gumik. A motor 300 km-t ment az előbb felsorolt alkatrészekkel, szinte új mindegyik.
yamaha yzf 750 r , 94-es, hiányos, csak kinti származási papírral, hiányai: blokk, faridom, hátsólámpa, könyöksor, ár egyben 100 eft. (alkatrésznek ) 0620/992-4528
Hali!
Nem tudnátok mondani vkit aki hengerfejtömítést tud csinálni vagy alacsonyabbra köszörülni?
Előre is köszi a választ
Sziasztok ,üdv mindenkinek !

A kérdésem a következő lenne , Gilera KZ 125 motorba most vennék akkumlátort mivel úgy vettem ,hogy nem volt benne ! Nos elég az 5,5 Ah - s akksi ? Mivel nagyobb akkut csak más méretben kapnék ! Mert én elég gyengusznak találom ! Légyszi aki tud róla valamit válaszoljon !
Az akku tipusa : DELO AKKUMULÁTOR 12N5,5-3B 12V/5.5AH
Sziasztok! Aprilia RSV 1000R, Tuono 1000R, Mille, Factory típusok bal első Öhlins villaszárát keresném. Alapvetően a belső cső és a csizma is elég lenne, de kompletten is jó .......

Csatoltan egy kép hogy miről is próbálok dumálni :
Üdv!
Igen, arra a V-alakú idomra gondoltam. Ha meg lesz, kérlek irj rám, vagy küldhetsz mindjárt egy képet is róla, egy árral is. Előrre is köszi! (meghajlós smiley)