Eladó evi tűz piros faridom lámpával együtt,és egy vadonat új tank alatti idom,egy tanksapka körüli bizbasz ,is van meg ami a tankot fogja kis kütyü,Zacsinál lévő kütyü cak pakk 8 guriga....
Szevasztok!
Itt egy mindenes oldal már az olaj, gyertya és a fékbetét terén. www.generalspeed.gportal.hu
Bár én leugrottam motorral és elhoztam a cuccut olajat és fékbetétet vettem a vasra így volt a legolcsobb és addig is motoroztam.
Nézzétek meg ti is!
Ez a találka, a kicsiny falunk határában történt. Az út mellett fél méterre már 2 méteres a gaz, (kö...g KPM)
Olyan mintha bob-pályán mennénk.
Mutattam a vadász társaság elnökének a képeket,(az is motoros,+haver)de csak sajnálatát fejezte ki.
DR 600-hoz keesek komplett kábelezést vagy valakit aki segitene újra vezetékelni !
Köszönöm előre is
utánna eladtam a mocit ...
Olvatam csináltattál hengerfejtömitést a ZZR-hez, milyen lett? Bírja rendesen a strapát, nem lett gagyi ?
Itt egy mindenes oldal már az olaj, gyertya és a fékbetét terén.
www.generalspeed.gportal.hu
Bár én leugrottam motorral és elhoztam a cuccut olajat és fékbetétet vettem a vasra így volt a legolcsobb és addig is motoroztam.
Nézzétek meg ti is!
S.O.S segítséget kérnék! Aprilia RS125 höz kéne fogaskoszorú és bendixkerék. Ha valaki tud segíteni légyszi segítsetek. Kössz!
ha tud valaki cagiva ar vagy t4 350-es motorhoz gyújtás cuccot szoljon ( cdi kéne az ment tönkre )
Benzincsapotok is volna? sajna a RES ereszt az enyémben...
Ciao!
Tigris
Tud vki jó állapotú használt sima utcai gumit:
Első: 90/90x19
Hátsó: 120/90x18
körüli méretben?
SRAD (99)-hez keresek üléstakarót!Ha van írj és megeggyezünk!
E-mail:dawy21@freemail.hu
azóta nem ...
Olyan mintha bob-pályán mennénk.
Mutattam a vadász társaság elnökének a képeket,(az is motoros,+haver)de csak sajnálatát fejezte ki.