Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az autópálya mellett lévő erdészetnek volt biztosítása?
Wössner és Prox dugattyúk eladók! Teljesen újak. Majdnem minden tipushoz.
igen, válaszoltam is.
sziasztok.
Tud valaki egy 2000évj. Honda cbr 929 -re egy első lámpát? (130-nál beleköltözött egy fácán )
vagy bontót?
f4? 2001-es
Mennyi a fékkar és a jobb dekli?
Szia!
Megvan már mindened a Hornethez? Tank,hátsó fékkar és jobb dekli van nálunk.
Szia!
F1-hez van, 10000,-Ft.
www.sugomotor.hu
Ok, rendben, ha kell valami, nyugodtan keress
Szia! Lehet, hogy nekünk van egy fehér 10000,-Ft-ért, de csak holnap délelőtt tudom megmondani pontosan, mert a műhely már bezárt.
sziasztok. yamaha wr400f-hez kellenne nekem a jobb oldali dekni?vagy hogy hol lehetene beszerezni?(bontó meg ilyesmi)+ főtengely csapágy jobb-ba,vízpumpa csapágyés ami a főtengely végén van kis csapágy.ezekre lenne szükségem.
Honda CR 125 bonott alkatrészei eladók. Nyolcvanas évektől 90-ig, kerekek, hibátlan karbi, teleszkópok, komplett gyújtás, stb. Szinte minden.
Írjon mailt, akit érdekel.
Szia!
Sajnos ma délelőtt elvitték 15000,-ért, és a válaszod csak utána olvastam. Azért megadom az elérhetőségünket: www.sugomotor.hu
Tel: 70/500 8881
30/579 8360
E-mail: sugomotos@sugolan.hu
Bár a honlapon mindezek rajta vannak. Néztem a többi készleten lévő fesszabályzók kódját, hátha stimmel valamelyik, csak a Hayabusáé hasonló. Nem tudom, az jó lenne-e rá. A 97-es Sradé 33 E0, a Hayabusáé 33 E2-ez a 99-es Sradé is, de az már nem karbis.

Üdv: Andi
van egy cbr 600f 88 as mocim elado ha valakit érdekelne . kifogástalan álapotú.
köszi már lett benzinpumpa
Sziasztok!

2004-es GSF 600 -hoz szeretnék fokozatkijelzőt késziteni / készitettni.
Tudtok nekem adni olyan címet ahol tudnék venni alkatrészt, ami a üres és a 2-3 fokozatot jelzi,mert úgy tudom abból kell kiügyeskedni és a gyárit meg szeretném megtartani.
Az is segítség,ha valaki tudja melyik tipusé azonos esetleg?

Köszi előre is!

Széles utat,gumifát!
Helló!
SRAD (99)-hez keresek üléstakarót!Ha van írj és megeggyezünk!
E-mail:dawy21@freemail.hu
írtam oda is....
megkaptad
Szia!
Sztem ő lesz ami nekem kell!
Dobjál már légyszi egy elérhetőséget, h. tudjunk pontosítani!
Köszi!
Helló! A képen bejelölt idomokat keresek Honda NS125F-hez! Egyedül sérülés, törésmentes jöhet szóba! Ár megbeszélés szerint!
gyári uj ajp hidraulikus kuplungkarok, több méretben eladók!
ya-ma-ha@freemail.hu ide is jöhet
kutya. nekem 1 ulestakaro kellene Ducati Monstere 600 ra vagy aki tud szojon kocc elore is.
HEllo mindenkinek!
van 1 dt 125 lcII es blokkom elfekvőbe,,hengerfej,,dúgó ami hiányzik.......2 gyújtás is van hozzá ha jól tudom,,,vízhűtő is,,ha valakit érdekelne,,vagy valami belőle......írjon ,mailt:nofear.2t@gmail.com
vagy msn en: mr.iceman_088@hotmail.com címen egyezményes áron megbeszélhetjük ha valami kell.......
Simson vázba van benne sachs kerekekkel,,telóval,,elöl tárcsa,,ha valakit érdekel egybe akk úgyis ok....vagy alkatrészenkéntis.....fórumot is olvasom......