Sziasztok!Nincs valakinek egy eladó Yamaha YZ hátsó sárvédője és egy rajtszámtáblája(2000-es kiadás felett)?Vagy esetleg nem tudtok egy linket,ahol lehet szerezni,akár használtan is?Ha valaki tud segíteni légyszi írjon ide,vagy írjon e-mailt a tjokai@freemail.hu -ra!Köszi!
Sziasztok!Nincs valakinek egy eladó Yamaha YZ hátsó sárvédője és egy rajtszámtáblája(2000-es kiadás felett)?Vagy esetleg nem tudtok egy linket,ahol lehet szerezni,akár használtan is?Ha valaki tud segíteni légyszi írjon ide,vagy írjon e-mailt a tjokai@freemail.hu -ra!Köszi!
Szia!
Én vettem meg ezt a csapot, megtudnátok adni a pontos tipust amiről származik, mert mégsem kell, így én is eladnám, csak úgy nehezebb, hogy ha azt sem tudom mire való.
Köszi.
helló nagyon gyors segítségre van szükségem , valaki tudna segíteni hogy hol tudok szerezni nyíregyháza körzetébe yamaha xt 600E típusi motorhoz jobb oldali deklit a blokkomhoz
Tankba keresek szivacsot.
Milyet, hol, mennyiért lehet hozzájutni?
Köszönöm!
Este megnézem, ha kitöltöd az adatlapodat akkor kapsz is ha van.
2005-ös Buell Lightning XB12s motorhoz lenne szervízkönyved és/vagy alkatrész katalógusod?
Sisák Géza
20/4657795
Aki tud az dobjon már egy üzit a rago88@freemail.hu-ra.
Előre is köszi.
Dobjatok már meg egy Derbi Predator-hoz való hátsó szíjtárcsával, mert az enyém "bekúpolt" !Az se baj, ha nagyot üt, csak legyen...
Derbi Senda 50-es motorhoz keresnék tuning kipuffot! Ha tudnátok akkor lécci dobjatok egy linket vagy ha netán használtat olcsón akkor érdekelne!
Kb. két héten belül lesz itt a váltó.
Üdv: Andi
érdekelne!és hol van a váltó?
előre is köszi
előre is köszi
és tudok hozzá dugattyú szetett
Én vettem meg ezt a csapot, megtudnátok adni a pontos tipust amiről származik, mert mégsem kell, így én is eladnám, csak úgy nehezebb, hogy ha azt sem tudom mire való.
Köszi.