Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia jók lettek a motyók
Sziasztok!Nincs valakinek egy eladó Yamaha YZ hátsó sárvédője és egy rajtszámtáblája(2000-es kiadás felett)?Vagy esetleg nem tudtok egy linket,ahol lehet szerezni,akár használtan is?Ha valaki tud segíteni légyszi írjon ide,vagy írjon e-mailt a tjokai@freemail.hu -ra!Köszi!
Sziasztok!
Tankba keresek szivacsot.
Milyet, hol, mennyiért lehet hozzájutni?
Köszönöm!
Szia!

Este megnézem, ha kitöltöd az adatlapodat akkor kapsz is ha van.
szia Matska!
2005-ös Buell Lightning XB12s motorhoz lenne szervízkönyved és/vagy alkatrész katalógusod?
Sisák Géza
20/4657795
Sziasztok!Nincs valakinek egy eladó Yamaha YZ hátsó sárvédője és egy rajtszámtáblája(2000-es kiadás felett)?Vagy esetleg nem tudtok egy linket,ahol lehet szerezni,akár használtan is?Ha valaki tud segíteni légyszi írjon ide,vagy írjon e-mailt a tjokai@freemail.hu -ra!Köszi!
oké
sziasztok.87-es vfr 400-hoz keresek tükröket és a fejidomra plexit...tudnátok segiteni? elöre is köszi...:)
HAhó. VAlaki tud 250-es CBR-re hasidomot? Vagy ami alá megy és jól is mutat?
Aki tud az dobjon már egy üzit a rago88@freemail.hu-ra.
Előre is köszi.
Hello Mindenki!
Dobjatok már meg egy Derbi Predator-hoz való hátsó szíjtárcsával, mert az enyém "bekúpolt" !Az se baj, ha nagyot üt, csak legyen...
Köszi Sityu de nekem 160-as pollini henger kellene.
Szia.köszi
hellosztok.

Derbi Senda 50-es motorhoz keresnék tuning kipuffot! Ha tudnátok akkor lécci dobjatok egy linket vagy ha netán használtat olcsón akkor érdekelne!
Hali A lábtartó egy ezredes igy össz postával eggyütt4490 a motyó.Küldöm ma valamikor.Üdv Zoli
Szia!
Kb. két héten belül lesz itt a váltó.
Üdv: Andi
Szia.Jó lessz jöhet,csak tedd már hozzá a lábtartót is,adod amennyiért adod hasznát fogom venni .Szeva:peti!
köszi!És milyen állapotban van? Nincs elgörbülve a váltótengely+a léptető villák?
érdekelne!és hol van a váltó?
előre is köszi
sziasztok!Komplett váltót keresek cbr 900rrx(sc33)hoz 99 évjárat.sűrgős lenne.
előre is köszi
eladÓ a kÉpen lÁtott sÉrÜlt ,tÖrÖtt gsxr 600 k1-k3 idomok, javÍthatÓak. Ár csak egyben 18000 ft. 0620/992-4528
hali! gsxr 1000-re valÓ komplett leo vince rendszer sÉrÜlten de javÍthatÓan eladÓ Ára 45000 ft. 0620/992-4528
helo én csak 125 ös hengert tudok zsír ujat 55 ft ért nikazilos
és tudok hozzá dugattyú szetett
Szia!
Én vettem meg ezt a csapot, megtudnátok adni a pontos tipust amiről származik, mert mégsem kell, így én is eladnám, csak úgy nehezebb, hogy ha azt sem tudom mire való.
Köszi.
Szia.Bocs megnéztem ám csak valahogy elfelejtettem 4.5mm jó ez még?ha igen 2ezerért tied a kettő Üdv Zoli
helló nagyon gyors segítségre van szükségem , valaki tudna segíteni hogy hol tudok szerezni nyíregyháza körzetébe yamaha xt 600E típusi motorhoz jobb oldali deklit a blokkomhoz
Szia keki!Zsír lett a gyujtásmotyó,köszi .Az első féktárcsákat nézd már meg,és írjál már árat rá"ha még megvan .kösz előre is:peti!