Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és az ára :)
35.000.- DID525VM
Sziasztok!
Van egy bontatlan csomagaolású D.I.D 525VM láncszettem( 2 fogaskerék, lánc) Kawasaki Z1000-hez. 2003-as évjárattól.
Érdeklődni: 30/827-3291
Üdv ha aktuális a 929 idom úgy néz ki lessz.Ez egy fekete idom legalábbis ami az enyémen van,és v alaku.Erre gondoltál?
eladÓ: metzeler me z4 120/70-17 0 km-es, Ára 15000 ft. valamint 160/60 - 18 colos me z4 , 0 km-es Ára 18000 ft. 0620/992-4528
Hello!
Valaki tud eladó Honda NS1 80 ccm motora első sárvédőt.
Eladó a képen látható Suzuki hátsó lámpa ha érdekel irj... am segitség mert nemtom h gsxr 750?:D és sztem k 7es modell nah irj ka kell!:D
Sziasztok !

Még mindig nem tudtam letölteni ingyen a "Suzuki VL1500 Intruder 98 00 Service Manual.pdf"

Ha valaki tudna segíteni Linkkel vagy mással, hogy szerezhetném meg ezt azt nagyon megköszönném.
hello
nekem egy hátso lánckerék kéne monda mtx hez 3 felfüesztéses esetleg nekem akadna egy és egy árral mellette
csak lábtartó konzolom van , karbisor, ülés, szivócsonkok semmi más
Hali egy kérdés mindenki fele.
Itt egy link: http://www.superbikestore.com/...
És ez egy amerikai cég.Szerintetek hogy lehetne innen a legegyszerűbben rendelni bármit is?
Van egy srác itt a sportmotoron, Ő amerikából hoz be kipufogókat.Szerintetek vele kellene kapcsolatot felvennem?Mennyi szerintetek egy ilyen dolognak a postaköltsége?
Kösz a választ!
hy!

válasz erre
Köszi az infot.
maximus05!

A kormány az lehet hogy érdekelne csak később derül majd ki. A műszert megérdeklődöm hogy kompatibilis-e de szerintem azon a km számláló digitális és nem biztos hogy megoldható...
dnor!
Köszi tankom már van!
Csaó all!

Cbr 929-hez keresek lehetőleg fekete kerékjárati idomot. Sajnos nem tudom másként leirni, nem tudom mi a pontos neve. Az kellene ami a kipuf leömlők és az első kerék között van.
bazismotorban 11.000 Ft körül van egy hátsó emelő..
Feszültségszabájzó honda cbr919rr,vtr1000f,cbr600f,vt750-hez jó.Ár:10000ft
hello,
Tank,kormány, néhány apróság, ill. "0"km es 2005 öshöz van műszerfal.
írd be a googlenek a komplett fájlnevet és türelmesen szelektálj...
Szia,

enyhen serult tankom van, ha erdekel, 2001-es
Olyan nincs ahol nem kell fizetni?

Akinek megvan vegyen fel MSN re : drjozsi24@vipmail.hu

Nagyon megköszönném ha átküldené valaki, elég fontos.
http://www.myxmanuals.com/modu...

bereggeled magad és küldi
Léci küldjétek el nekem Suzuki VL1500 Intruder 98 00 Service Manual.pdf
Suzuki VL1500 Intruder 98 00 Service Manual.pdf

erre lenne szükségem

HELP!
Sziasztok! Aprilia Atlantic 500 ccm-es motoromhoz (2004.7. havi) keresek visszapillantó tükröt! Tudtok segíteni?
Szevasztok!

Sárhányó hosszabbítót keresek CB500-amhoz. Tud valaki tippet adni, hogy hol találok utángyártott/univerzális stb.-t? 10ezer a Hondáé és az nekem sok egy gumilapért

erre gondoltam

A gond, hogy esőben az összes sarat a hátsó boxra teríti a hátsó gumi Mielőtt javasolnátok, lábtörlő gumijából nem vágok oda lemezt, az már a Simsonon is igénytelenül nézett ki :))