Üdv!
Kérnék 1 kis segítséget.
A porlasztóban alul az a kis tartó fedél(ezen van a túlfolyó is,öntött alu)bal oldalt az 1ik csavarnál el lett nyírva,és szétrepedt a sarok résznél,lehet vhol ilyen tartályt magában találni,vagy csak komplett porlasztóval szerezhető be..Nem akarok porlasztót venni,ettől a hibától eltekintve,pöpec állapotú.
Előre is köszi a segítséget,ha vki válaszol nekem. :)
üdv! yamaha yzf 750 r alkatrészek eladók: elsőlámpa, hűtő, km-óra, tükrök, festésre szoruló fejidom tank, hátsókerék, fejidomtartóvasak,hátsólábtartók, trafók, légszűrőház, ezek ára csak egyben fix 60000 ft. valamint külön eladó a váza és a lengővillája kinti származási papírral, alkatrésznek, ára megegyezés szerint. 0620/992-4528
Sziasztok! Nem tudna nekem segíteni valaki olyanba, hogy Kawasaki KLR600-ra honnan a fenéből tudnék szerezni 49vagy50-es hátsó fogaskereket? (KLX650-é is ugyan oylan méretű) Ha valaki tud akkor légyszíves szoljon. Köszönöm!
Hali, mennyiért tudsz bontott bendixet? Amúgy ha minden igaz '89es de a márkakereskedésben aztmondták hogy akkori motorban még nem volt 123 as rotax, szóval próbáljon okos lenni az ember
eladó a képen látott alkatrészek yzf 750 r , és fzr 1000, futómű, kapcsolók, kormánycsutkák, stb. ami a képen látszik egyben 60000 ft-ért eladó. 0620/992-4528
Bakonymotor: használtad van? Vegyél fel légyszi MSN-re és dumáljuk meg.
krisztian000@yahoo.com
Haszbált kellene! Az is van?
Kérnék 1 kis segítséget.
A porlasztóban alul az a kis tartó fedél(ezen van a túlfolyó is,öntött alu)bal oldalt az 1ik csavarnál el lett nyírva,és szétrepedt a sarok résznél,lehet vhol ilyen tartályt magában találni,vagy csak komplett porlasztóval szerezhető be..Nem akarok porlasztót venni,ettől a hibától eltekintve,pöpec állapotú.
Előre is köszi a segítséget,ha vki válaszol nekem. :)
Kersd meg őket és segiteni fognak.
Marciról esett le
Érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546