Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok motorok szerelését és alkatrészek beszerzését korrekt áron vállalom Budapesten. Az alkatrészeket postai utánvétellel, vagy személyesen átvehető. A szerviz után garanciát vállalok a végzett munkától függő ideig. Nyugodtan hívj egész nap 0-24!
Elérhetőségem: 0620/4-566-717
Zsír új rotax 122 ES HENGER ELADÓ!
Érd: bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
asszem inkább 92-es...
NEm, tud valaki véletlenül xr 600r hez (honda) hátsó felnit? 94 körüli évjárat...Köszke!
helló, 2003-as R6-hoz (fekete alsó szárú) egy pár hibátlan villa apró sérüléssel a tetején a csillapítást állító csavaron (csak esztétikai) eladó. 85ezer induló ár.
Szevasz!
Szerintem lényegtelen hogy mikori A Yamaha DT125R-ek egyformák évjárattól függetlenül !
Egyébként 2002-es Ha tudsz segíteni, adsz egy msn-címet vagy telszámot és megbeszéljük!
sziasztok

600 F Sportomhoz keresek üléstakaró púpot
új és bontott is érdekel

köszi
Hát, így nem.
Hali!
600 RR '05-höz kellene nekem bal oldali tükör.
köszi!. amint kellenek dolgok csörgök
30 kilencvehét58 6hét8
Kérhetnék Tőled egy telefonszámot?
Nem, nem a fia vagyok. nem velem beszéltél.
Csak a 90-94 évjáratú XR-hez van szettem - vagy ha tudsz mondani méreteket az adott motorról ( e-h lánckerék foxám, felfogatás, láncmodul és szemek száma ) akkor összeszedem alkotóelemenként.
A 90 - 94 évjárathoz a szett 32.700.- Ft listaáron - ezt 22.500.- ba tudom ajánlani Neked.
Honda CR 125 1988 hiánytalanul, bontásra eladó, vagy alkatrészei is.
Henger-dugó hibás, első fék berohadt.

Egyben 110e Ft (FIX)
hello. te troják zoli fia vagy? veled beszéltem multkor telefonon rotax 122 kuplungkosár ügyben ami nem érkezett meg?
Honda Xr 600 '95 gyári áttétel
525 vm2 minőségben, gyári előírás szerint. D.i.D gyártmány. ( A lánc egyébként külön is vásárolható, 16-17 körül van. )
Mondj egy típust/évjáratot - én pedig mondok egy jó árat.

Csak arra kérlek, mindig ' válaszban ' kérjed az árajánlatot itt, mert akkor látom az emailt róla - nem mindig van időm ezt is nézni. Köszi !
szia.mikori a dt?
engem is érdekelnének a részletek
123 as van
Szia!

Akkor leírom egy 86-os kiadású rc24-hez kellene VFR750. Ha segíteni is tudsz azt megköszönöm.
Soroljam, hányféle VFR van?
Kérném szépen a példának említett láncszettből a lánc pontos típusát, ha lehet.