Még konkrétan nem tudom, de valami kicsit csörög benne. A zaj a generátor tengelye felől joön. A blokk váltó része szerintem megegyezik a 400 és a 600 ban. Jól gondolom?
Érdeklődnék, hogy tudtok-e abban segíteni, hol kaphatok bontott, de újszerű, avagy utángyártott hátsó kapaszkodót 1997-es gyártású Honda CB500-asomra. A gyári ára túl borsos...
Köszi
Sziasztok!
Van pár alkatrészem FZR 600R-hez:ülésidom,hátsó lámpa,bal kormánykapcsoló,jobbos tükör,első lámpa(+fejidomtartó konzol és sérült plexi)gyári kipuffrendszer(leömlő és dob)...hirtelen ennyi jut eszembe
érdeklődni itt,vagy dadis@freemail.hu
Szia már egyszer elment, nem?
Kellene nekem egy pontos évszám! És akkor tudok pontosat mondani neked! De egy 1990 es FZR 1000 hez gyűrűgarnitúra ára 9798 Ft és a hengerfejtömítés pedig 10668 Ft ezek gyári Yamaha alkatrészek!
Ha jól tudom Olasz motorokkal foglalkoznak!
Ha nem sűrgős, akkor talán az egyik szállítmányhoz hozzácsapják!
Segítséget kérnék, Pegaso 650-hez hengerfejtömítést hol kaphatok (jó áron), mert a gyári 16.000k és egy kicsit sokallom egy egyhengeres motorhoz.
Köszi!
elérhetőség: e-mail: dain092@freemail.hu
MSN: dain092@freemail.hu
Érdeklődnék, hogy tudtok-e abban segíteni, hol kaphatok bontott, de újszerű, avagy utángyártott hátsó kapaszkodót 1997-es gyártású Honda CB500-asomra. A gyári ára túl borsos...
Köszi
Meg tudtad/tudod nézni?
2174 Ft / darab a csapágy ára! És 2 hét a rendelési ideje
Üdv
Van pár alkatrészem FZR 600R-hez:ülésidom,hátsó lámpa,bal kormánykapcsoló,jobbos tükör,első lámpa(+fejidomtartó konzol és sérült plexi)gyári kipuffrendszer(leömlő és dob)...hirtelen ennyi jut eszembe
érdeklődni itt,vagy dadis@freemail.hu
Kellene nekem egy pontos évszám! És akkor tudok pontosat mondani neked! De egy 1990 es FZR 1000 hez gyűrűgarnitúra ára 9798 Ft és a hengerfejtömítés pedig 10668 Ft ezek gyári Yamaha alkatrészek!
Yamaha Xj 400 diversionhoz vannak alkatrészeid? Esetleg 600 ashoz?
Nálunk van 1000 RX főtengely és váltó is.
Üdv:www.sugomotor.hu
A gyári új árak:
bal tükör 20.530 Ft utángyártott: 8920 ft
plexi 15930 Ft
lámpa (csak maga a lámpa, vannak még rögzítő műanyag szemek, stb): 65176 Ft
üdv.: Motordiszkont