Sziasztok!
Érdeklődnék CBR 600 F2-hez elsőkereket nem-e tud valaki? sajna nem találok hozzá.
Az ebayen majdnem sikerült 1-t venni, de lassú voltam így valaki hozzájutott előttem 25 euróért. szerencsés:)
Előre is Köszönöm! Csaba
Szeva! A watt-különbségnek az elhalványuláshoz semmi köze! A gixxer generátora ennél több száz wattal többet tud plusszban!(amit még így sem használsz!)Szerintem valami rövidzárlatod van,vagy a ledes cuccod fordított polaritással van bekötve?!
Sziasztok! A hétvégén lecseréltem a gyári indexeimet szép kis minikre! De így amikor kivillan a két index akkor a helzetjelzőm meg a hátsó lámpám is elhalványodik! Látszik leesik a feszkó! A gyári izzók az indexekben 18w-ak voltak az újak meg 21w! Szerintetek ez okozhatja a problémát? A válaszokat előre is köszönöm!
yamaha fazer 600 , 2000 Évj.-hoz, eladÓ tÖkÉletes ÉllapotÚ elsŐlÁmpa, mŰszerfal, fejidomtartÓ-konzol, egy darab kis idom, valamint tÖrÖtt de javÍthatÓ fejidom. Áruk egyben 45000 ft. tel: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538
Üdv! suzuki gsxr 600 - 750 k1-k5 re valÓ 7000 km-es 2005 ÉvjÁratÚ jubileumi hibÁtlan fÉktÁrcsaszett eladÓ. Ár 45000 ft. tel: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538
Eladnám Gilera runner alkatrészeim ...
Ami hiányzik : blokk ,váz,telók és a két ülés alatti idom...
A többi része megvan pl : ülés, kerekek, kormány, markolatok ,komplett fékek ,kapcsolók ,müanyagidomok ,összes lámpa,műszeregység,indexek,karbi,bowdenek, csövek,gumik,komplett elektromos rendszer,....stb...
A darabonkénti ár megbeszélés kérdése...
Egyben 50000 kemény magyar forintért elvihető...amiből még alkudhatsz is ha ügyes vagy
ha bármi kérdésed lenne : 06706155160 vagy aya@index.hu
Én most fogok venni egy GSXR 250RR-t aminek annyi a hibája, hogy a lendkerékből kiestek a mágnesek. Szerintetek hol és mennyiért lehetne hozzá új lendekereket szerezni, vagy új mágneseket bele?
Én még új vagyok itt a fórumon, bár a motorozást nem ma kezdtem...
Egy aprócska kérdésem lenne....
Esetleg tud-e valaki HONDA NSR 50-hez bontott kilóméter óra kihajtást, illetve kilóméter óra bowdent?
szevasz ahogy irtam nekem vannak cucaim kivéve gumik meg a balos kormánykapcs amugy van gyujtáskapcsolom meg jobbos kormánykapcsolom a gyujtáskapcs az tanksapkástul elado az egész cucc ami kell és nekem megvan az 15 ezer ér elviheted vagy postán is tudom küldeni
Érdeklődnék CBR 600 F2-hez elsőkereket nem-e tud valaki? sajna nem találok hozzá.
Az ebayen majdnem sikerült 1-t venni, de lassú voltam így valaki hozzájutott előttem 25 euróért. szerencsés:)
Előre is Köszönöm! Csaba