Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv irjon aki tud honda nsr-r hez komplett szivo hengert, használt de még jot SOS
Hali
A múlt héten sikerült megcsuknom a 2006-os sr 50 robogómat. Törött a lámpa, tükör fejidom, teleszkóp meg minden ami elöl van. Ha valaki tud valami oldalcímet ahol ezeket be lehet szerezni legyen szíves írni a fórumba vagy a cziro@citromail.hu -ra. Utángyártott is érdekel. Elöre is kösz mindenkinek!
hali
Aprilia AF1 50-hez keresek km meghajtást és komplett elsö fékkart(munkahenger,féklámpakapcsolo)
Köszi mindenkinek aki segitett a motorom nikasilozásában
www.motokros.sk keress rá én itt csináltattam igaz elég régen. Tudnak magyarul. Tel./Fax.: +421 36 - 75 11 650
Helló
Nekem van egy ballos tellóvédőm!
Sziasztok, én egy olyat szeretnék kérdezni hogy van-e valakinek 1990. évjáratú Cagiva Mito-hoz, olyanja ami fel fogja az első két lámpát a vázhoz, és még egy műszerfal tartót? Léccy segítsetek mert nagyon kellene
bilkai88!Szia.Van 1fejidomom utángyártott 250es-é de ráalakitható szerintem 125re is,ha érdekel itt jelezd tzr250rc@citromail.hu
Hy Valaki segitene abban hogy hol találok VIZPUMPA FELUJÍTÓ SZETTET Cr 125 röl van szó 96 os évj. se pinknélse motormannál nem találtam !Elöre is köszi!
Sziasztok!

Bandit 250-hez keresek fordulatszámmérőt, ha valaki tudna segíteni az írjon egy emailt a szemi0706@freemail.hu címre. Előre is köszi.
Helloka! lenne egy cbr929 rr gyári kipufogódobom eladó! sérülésmentes! ha esetleg érdekel írj ! jozsuee@freemail.hu
Hali! RX 125-hoz km spiral es telovedo kellene!
THX
nem tud adni vki olyan oldalt ahol tudok venni 80ccm-es hengereket?
Hello
Nem tudna nekem vki segiteni.Olyan érdekelne h honda xl 350r hez alkatrészek.hengerfej pl meg szelep meg ilyenek.Vagy motorbonto ahol utánna tudnák érdeklödni.ronyspy@freemail.hu.elöre is kösz
hy!cagiva c12höz keresek öninditot!segitsetek!
Üdv! Nekem van egy 125ccm cagiva elefantom, nem tudja valaki honnan tudnék szerezni hozzá fordulatszámmérő spirált vagy esetleg mivel tudnám helyetesíteni?
Előre is köszi
suzuki gsxr 600 k1- k3 kÖztire valÓ tÖrÖtt idomok eladÓk a felsoroltak: 2 oldalidom, 1db ekeidom, plussz a 2 belsŐ takarÓidom. forrasztÁs utÁn pÁlyaidomnak is hasznÁlhatÓ, ( gyÁri idomok 2001 ) Áruk csak egyben 25000 ft. tel: 0620/992-4528
yamaha r6 99-es ÉvjÁrathoz a kÉpen lÁtottak csak egyben eladÓk fÉkbetÉttel egyÜtt, bukÁsmentesek, Áruk 17000 ft. tel: 0620/992-4528
Hello Kawasaki KLE 500-as 94-es hez generátort keresek, kawa bontót nem tudna valaki ajánlani?Köszi!
Szevasztok. Mi a leggyorsabb modja egy Yamaha yz 250 henger nikaszilozásának?
És hol?
Valakinek tzr-hez fejidom?
oksa értem.....hát nálunk azért nincsen ilyen panasz..........itt megcsinálják a közelben az ilyen dolgokat elég farnkón......vagy talán még a tábori tuningot javaslom bp-en!

http://www.taborituning.hu/ele...

sok sikert szia
nem jó onann rendelni,mert nem vmi jól csinálják mert azt mondták minen folytást kiszednek erre,mind benne volt..........de azért kösz
haklik! szerintem bármelyik márkaszervizben.........amilyen motorod van..........olyanban-bármikor vehetsz szerintem tuning cuccokat..........henger dugó stb!

üdv
nem tud valaki egy normális weboldal cíimet adni,ahol tuning alaktrészek vannak 50-es gyorsasági motorokhoz?pl:kipuff,70-es henger,légszűrő...........