Hali
A múlt héten sikerült megcsuknom a 2006-os sr 50 robogómat. Törött a lámpa, tükör fejidom, teleszkóp meg minden ami elöl van. Ha valaki tud valami oldalcímet ahol ezeket be lehet szerezni legyen szíves írni a fórumba vagy a cziro@citromail.hu -ra. Utángyártott is érdekel. Elöre is kösz mindenkinek!
Sziasztok, én egy olyat szeretnék kérdezni hogy van-e valakinek 1990. évjáratú Cagiva Mito-hoz, olyanja ami fel fogja az első két lámpát a vázhoz, és még egy műszerfal tartót? Léccy segítsetek mert nagyon kellene
Hy Valaki segitene abban hogy hol találok VIZPUMPA FELUJÍTÓ SZETTET Cr 125 röl van szó 96 os évj. se pinknélse motormannál nem találtam !Elöre is köszi!
Hello
Nem tudna nekem vki segiteni.Olyan érdekelne h honda xl 350r hez alkatrészek.hengerfej pl meg szelep meg ilyenek.Vagy motorbonto ahol utánna tudnák érdeklödni.ronyspy@freemail.hu.elöre is kösz
Üdv! Nekem van egy 125ccm cagiva elefantom, nem tudja valaki honnan tudnék szerezni hozzá fordulatszámmérő spirált vagy esetleg mivel tudnám helyetesíteni?
Előre is köszi
suzuki gsxr 600 k1- k3 kÖztire valÓ tÖrÖtt idomok eladÓk a felsoroltak: 2 oldalidom, 1db ekeidom, plussz a 2 belsŐ takarÓidom. forrasztÁs utÁn pÁlyaidomnak is hasznÁlhatÓ, ( gyÁri idomok 2001 ) Áruk csak egyben 25000 ft. tel: 0620/992-4528
oksa értem.....hát nálunk azért nincsen ilyen panasz..........itt megcsinálják a közelben az ilyen dolgokat elég farnkón......vagy talán még a tábori tuningot javaslom bp-en!
A múlt héten sikerült megcsuknom a 2006-os sr 50 robogómat. Törött a lámpa, tükör fejidom, teleszkóp meg minden ami elöl van. Ha valaki tud valami oldalcímet ahol ezeket be lehet szerezni legyen szíves írni a fórumba vagy a cziro@citromail.hu -ra. Utángyártott is érdekel. Elöre is kösz mindenkinek!
Aprilia AF1 50-hez keresek km meghajtást és komplett elsö fékkart(munkahenger,féklámpakapcsolo)
Nekem van egy ballos tellóvédőm!
Bandit 250-hez keresek fordulatszámmérőt, ha valaki tudna segíteni az írjon egy emailt a szemi0706@freemail.hu címre. Előre is köszi.
THX
Nem tudna nekem vki segiteni.Olyan érdekelne h honda xl 350r hez alkatrészek.hengerfej pl meg szelep meg ilyenek.Vagy motorbonto ahol utánna tudnák érdeklödni.ronyspy@freemail.hu.elöre is kösz
Előre is köszi
És hol?
http://www.taborituning.hu/ele...
sok sikert szia
üdv