Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Alkatrészek
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
csaba333
keresek af1 hez 1990evj 125ccm hez gyujtaskapcsolot,elso-hatso gumikat ket oldali kapcsolokat ami akeznel van.meg aprosagokat.s.o.s.alkatreszt!
sugomotors
Ebből csak ez az egy sérűlt van, de javítható szerintem. Ára 25000,- Ft.
keki
Szia Honda cbr929rr-hez keresek piros tankot és kék jobbos hasidomot.Neked van ilyen?a kép a mociról.
kabocabeka
Kösz, épp most vettem.
azért danke
sugomotors
Szia, nekem van. 3500-Ft darabja, postán el tudom küldeni ha megadod a pontos címet.
norbi000
Ilyen váltókart keresek Cagiva elefant, hasonló is érdekel.
12,5mm belső átmérő sac/kábé, hossz. 19cm köbö! :-)
zoli99
Hello!
Eladó plexi
itt.
Zoli
Riko
sziasztok
keresek hornet 600ra hűtőt
Csutka
Kamera: Louis, 140 euro.
Csiszi
csáó
4t 250es blokk-ot nemtud vki? ami full jó állapotba van...oan kéne amibe már csak benzin kell és megy is
Piszipeti
valaki tudna hogy honnan tudnek venni sisak kamerat? es hogy mennyibe kerul? koszi
Zuttony
Hali.Nincs valakinek egy suzuki gt 80-ashoz porlasztója?
kabocabeka
Sziasztok!
Nemtud valak eladó indexeket? 97-01 es fazer-ra kellene.
üdv!
kkovacs
Csak 50-es lenne, AF1-ből.
Berber
Hali! Köszi lenne! Van a lapomon email
! de mondom: boker@freemail.hu
Árat is írj, és hogy van e esetleg 70 ccm-es
kkovacs
Este tudnék küldeni képet , 50ccm aprilia hengerről+dugó, hfej-ről ha adsz egy e-mail címet nem felejtem el.
motorkovacs@gmail.com
sugomotors
Dr. Kisgenyó ! Külön generátormágnes nincs, de komplett generátor van , ezüst színű , 15000,-Ft.
Tel: 70/5008881, 305798360
hsskft
üdv mindenkinek. kawasaki Zx10 89-90 es bontott alkatrészei eladóak, idom, lámpák, oracsoporton kivül minden van. Blokkja brutálisan erös jó állapotú, érdeklödni tel:06306420248 msn:hsskft@freemail.hu skype:hsskft. Hivjatok. üdv mindenkinek. Gábor
dr.kisgenyo
Sziasztok! 1981 SUZUKI GS75X hez keresnék főtengelyt. 16szelepes siklócsapágyas ha tud valaki
dr.kisgenyo@citromail.hu ra Köszönöm
Fearless
Sziasztok van egy malossi CVF system hengerem ami 160ccm és meghalt benne a dugó meg van benne 2 karmolás a hengerbe olyan kérdésem lenne hogy dugó bele mennyi lehet és mien méretű az nah meg ez a malossi vajon nikazilos vagy fúrható?
dr.kisgenyo
Szia! köszönöm, a dekni érdekelne "ezüst". generátormágnesed nincsen véletlenül ?
zoli RR
szívesen! használd egészséggel! üdv!
zoli RR
szívesen! használd egészséggel! üdv!
hornet600
köszönöm a tankot ma meg jött!k...ra örülök neki már csak fényező és gurulhatok!mégegyszer kösz!
zoli RR
azt egyenlőre nem tudok de ha fogok tudni vagy lessz akkor mindenféleképp üzenek! üdv!
❮❮
❮
…
113 / 1094
112
111
110
109
108
107
106
105
104
…
❯
❯❯
azért danke
12,5mm belső átmérő sac/kábé, hossz. 19cm köbö! :-)
Eladó plexi itt.
Zoli
keresek hornet 600ra hűtőt
4t 250es blokk-ot nemtud vki? ami full jó állapotba van...oan kéne amibe már csak benzin kell és megy is
Nemtud valak eladó indexeket? 97-01 es fazer-ra kellene.
üdv!
Árat is írj, és hogy van e esetleg 70 ccm-es
motorkovacs@gmail.com
Tel: 70/5008881, 305798360
dr.kisgenyo@citromail.hu ra Köszönöm