van egy 2001 évj.600as hornetem a mi anno törött volt és rosszul húzták ki a vázat 4 évig nem volt vele gond most viszont elrepedt a hegesztésnél és eddig bárhol voltam mindenhol azt mondták hogy csere.
Szóval keresek,vásárolnék elérhető áron vázat.
eddig bármilyen bontóssal beszéltem azt mondta,hogy túl macerás ezzel foglalkozni és nem éri meg nekik behozni.
üdv.
Nekem kellene egy 125 gyorsaságira való tuti kis tükör (Suzuki rg 125) De más é is jó lenne ha illik rá.
Ha van neked vagy tudsz valahol írj már ide .
Nekem van dekni és blokk is (GSX 750 F) 91-2005-ig. Fekete és ezüst színű. A fekete színű blokkban 27000 km van az ára 170000,-Ft, az eszüstszínűbe 12000 km van és 230000,-Ft-ba kerűl. A dekniknek 10000,-Ft darabja. Írj, ha még érdekel a dolog.
Helló!
Segítség kellene!99-es 125-ös RM-hez kellene nekem a teljes kuplungja, avyagy daraboban!Sehol nem találok vagy ha tudtok linket ahol tuti van akkor nagyon megköszönném!
Sziasztok!
Esetleg nem tudna nekem valaki segiteni? Honda xl 125 fesszabályzó kellene nekem, de úgy tudom, hogy az MTX é is jó hozzá. Segitségeteket előre is köszönöm
Nem tudjátok véletlenül, hogy ki foglalkozik Aprilia RS50 blokk alkatrészekkel? A régi alkatrészesem eltűnt.... Kéne AM3 (3-6ig jó) henger+dugó+gyűrű, és eg yfelújított főtengely, ez kifelyezetten AM3 ba. Úgy jártam mint Talma...
Hello mindenkinek, volna nekem egy Kawasaki zx10 89es évjáratu alkatrésznek idomok nélkül, brutális motorral a tankja megvan , a hátso gumi kopott a láncszett szar,a karbit be kell szinkronizálni. Komoly érdeklödés esetén alkatrészek is eladóak rola. komplett blokk 120 000 Ft, Teloszárak darabja 20 000 Ft, felnik darabja 15 000 Ft Tank fekete 12000 ft, Karbisor 25 000Ft,légszüröház 10 000 Ft, Hátso lengövilla 10 000 ft, hátso rugó 10 000 Ft, trafo 12 000 ft, kábelköteg 10 000Ft gyujtáselektronika 10 000 ft, a gép egyben 170 Ft ért elvihetö, magyarországon forgalomba nem helyezhetö.
Nagyon köszönöm, de remélem egyhamar nem kell forgatnom, mert az valami rosszat jelentene.
Az e-mail címemre küld már el légyszi a neved,címed,telefonszámod, mert én nem szoktam elfelejteni, ha valaki önzetlenül segített! dvoran@mail.datanet.hu
eladó egy fekete, alumínium Pazzaz kormány, levehető merevítővel. Suzuki Banditon volt 50km-t, de nem tetszik
iá: 6000ft
gyulu2002 kukac yahoo pont kom