Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi ...
segítségeteket kérnrém ...

szükségem lenne 1 "szelepre" ami az első telóban van , de sehol nem találok ilyet ....
Ha valakinek van azt megvenném ...
Ami a képeken van azok közül bármelyik fajta jó lenne !

kösz ..
Sziasztok!
nekem egy gilera mx1-esem van de sajnos sehol nem találok hozzá idomokat!
Ti tudjátok hol lehetne kapni hozzá? bukósisak,fejidom,és oldalidom kéne!
aki tud az légyszi jelezze!
köszi! :D
Kár ismételni óránként az írásod ha Te vagy az utolsó aki ide írt
hello mindenki!
Nekem cagiva super city 125 "94 es hez kéne fejidom és jobboldali idomok.Ha vkinek van vagy tud nekem segíteni a beszerzésében az feltétlen írjon
Előre is köszi
Hello mindenki!A segítségeteket akarom kérni abban hogy honnan tudok szerezni vagy hogy nektek van e egy Cagiva Super city 125 "94 es mocihoz idomotok(fejidomtól a faridomig)
Ha tudtok segítsetek KÉRLEK TITEKET!
OK, ha megoldható fényképezd körbe. Thx
oké, este előszedem, 6 után már tuti leszek msn-en..
Hi. A képeid alapján tüdőbetegségben szenved a Kedvesed ... lényegre térve: 60-70 fokos elmozdulással és 36 mm bowden húzással (nem kötelező, de jó lenne ha húzó-nyomó lenne) kell markolat. Részleteket este megbeszélhetjük MSN-en vagy email-ben.
ja bocsi, R6-osod van ha jobban megnézem az adatlapod
nekem van..GSR-600-ason volt, gondolom a gixxeredhez kellene, azon is ugyanaz van..Mi pénzt ér meg Neked?
Sziasztok! Keresek surgosen 1 hasznalt Aprilia AF1 Futura vagy Aprilia Pegaso 650 1994 kiadasu elso lampat. A lampanak forditott trapez formaja van. Ha van info hol talalhatok, kerem irjatok ibu2molnar@yahoo.com vagy a forumba. Akar 50 Euro-t is adok erte. Koszi
Hello mindenki keresek dell"orto phbg 20 bs karburátorhoz főfúvóka keverőcsövet EZ262-es tipusszámút, ha valakinek van eladó kérem jelezze. köszi előre is.
Sziasztok.Nekem van 1 aprilia sx 50-em.Szeretnék bele egy 70 es hengert.Tudja valaki h hol lehet ezt megkapni?
Előre is kösziT
Hi. Gyorsgáz markolatot keresek, lehetőleg két bowdenes (húzó - toló) verzióban.
Sziasztok.Szeretnék motort vásárólni és kinéztem magamnak egy Ducati Monster 400ast.Valaki már halott róla valamit?Én nem találok róla semmit .Remélem tudtok segíteni.
Hali
felnit vásárolnék lehetőleg alut és sportfelnire gondoltam drz 400 e be motózáshoz:)) képeket és ajánlatokat várok köszi:)
37-es a villaszár. Ha van ilyen akkor légyszíves hívj fel! A telefonszámom: 06 70 525-3290
kellenek a sradcuccok 06203823186
szia.nekem van egy kormánytelom,750-esé. a bontos szerint ugyanaz.mennyit ér meg neked?
1980-as KZ 500-hoz keresnék gyújtótrafót és kilométerspirált!
Hali érdeklődnék van -e valakinek eladó hengere nsr-re vagy tud eladó hengert ,estleg polinit?
e-email:erdei23@freemail.hu
help! gyors érdekelne aprilia rx 50 váltó fogaskerék, kihajtás tengelyen a 3as sebességé... ugyan az mint ar rieju rr50be és az aprilia rs, redros 50be.. ha van valakinek és eladná hivjon fel 06305061939.. kösz előreis.
új bukóm van csak. 14eft
125ccm Aprilia af1 replika eladó! A képen látható állapotban, A blokk már nincs benne+amik a képen is láthatók azok hiányoznak!, Több képet tudok küldeni emailon vagy msn-nen.
Amit kiemelnék rajta:jó állapotú kerekek, jó állapotú első gumi,jó állapotú első teleszkóp,jó fékek,top performace kipfugó, piros plexi,jó állapotú lánc+fogaskerekek...stb Inkább alkatrésznek ajánlom. Hétvégén lehet elvinni. Ára:40eft
érd:06303207630-csak du vagyok elérhető
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@gmail.om

hello szia nem kérdeznél körbe af1 europa érdekébe nekem europához kéne alkatrész 2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres álló motor, 12 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 3 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul (aprillia) léccy kérdez rá és értesits elöre is kösszi meg az lenne a kérdésem vann e neked cross bukod max márkáju ha használt az se baj!