SV 650, 2000-es évjárathoz keresek teleszkópszárakat, és első sárvédőt! Illetve ha valaki tud tanácsot adni, honnan tudnám beszerezni, kérem segítsen! Előre is köszönöm!
Mail: csabka75@yahoo.com Tel.: 0630-578 4433
csak a ráf vagy felni agyal mindennel? www.parilla.hu-n van árlista ezekről de azok zsir ujjak www.hasznaltmotor.hu n meg néha lehet láűtni az alkatrészek közöttr
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok olyan helyet ahol olcsón lehet kapni aprilia leonardohoz gyújtás trafot?!Kéne egy a jelenlegi beszart... És csak a gyertyákat zabálja....
Sziasztok!Vettem a mocimhoz egy arrow challange sport rendszert, de sajnos a gyári toldat nem fér bele!Arra toldatra gondolok amit rá kell csavarni a blokkra és két rugóval magához húzza a rendszer végét!Esetleg tudna nekem valaki segíteni honnan kaphatok ilyet?A cső átmérője 42 mm!Ha esetleg van valakinek, megvenném!Köszi
hello mindenkinek!
lenne egy olyan gondom hogy Suzuki DR 600 hoz kellene fekete idom . Ha vki tudna segíteni megköszönném . Fekete kellene mindenképp . cserét tudok felajánlani vagy megvásárolom az idomokat . előre is köszi
Hy All! Még mindíg-mindíg valaki segítségét kérem,aki tud valamelyik sufni mélyén egy ilyen HÁTSÓ LÁMPABÚRA létezéséről...! Előre is köszi! Elég fontos lenne !
pizzafuti001@freemail.hu,vagy légyszi itt a fórumon ... Thanks!
Mondtam mán vazze,hogy a km meghajtót,meg a spirált ne add el,AZ ENYÉM!
Beszoptam a digi vekkerrel,úgyhogy visszamókoltam a gyári vekkert,de persze nincs meghajtásom hozzá!
Ha hazakeveredsz,szólj aztán megállapodunk rá!
2000-es évjáratú SV 650-hez keresek teleszkópszárakat!Ha itt nincs, de tudnál segíteni honnan lehetne beszerezni, nagyon megköszönném! Tel.: 0630-578 4433. Mail: csabka75@yahoo.com
Előre is köszönöm!Csaba.