Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyi csikipárduc,én ugy tudtam hogy akkor már szürke blokkosak voltak,de minegy is,de még annyit egy jo kép a hengerröl,vagy a blokkrol vagy a rossz hiányos power szelepröl? mert én tudok küldeni képet esetleg két fajta van nekem,én cimem krisz@cellkabel.hu
szia Petro Tamás,sajnos most ne mjo az msn-em.de emailbe elküldheted a képeket és ugy szerintem tudok segiteni! a cimem krisz@cellklabel.hu
szia Hp1985,az baj hogy gyárit tuti nem tudok szerezni,de valami hasonlot lehet! de elsö vagy hátso? esetleg majd egy kép rola? krisz@cellkabel.hu
Az etx '99- es évjáratú, fekete rotax blokkos.
Üdv. mindenkinek dt 80-hoz keresnék gyári első kipufogó dobot ,rezot kérlek hívjatok 06 20 264 01 32 előre is köszi üdv zoli
Hello
Keresnék MZ ETZ 125 motor kiemelésére szolgáló háromszöget a hátcsó teleszkóp alá!
Érdkell még MZ etz első illetve hátcsó sárvédőt!
MSN: fonix11@extra.hu
Mail: fonix11@citromail.hu
hello szijja tiankrisz! őőő ha esetleg van msned azon felvehetnél......crossbajnok@totalcar.hu és küldök képet.... am a motorom 92es évjárat....... és ezek sztem megegyeznek vagy 98ig tuti de ha felveszel küldök képeket mihelyst tudok......... köszi hogy szóltál!
üdv
Szia Triankisz!

Elég sokat irtál a topicba 8 óra körül. Nem tudom, hogy az én kérdésemre kérdeztél-e vissza előszőr?
X-Gear féktárcsa. Átmérő: külső 296 mm, belső 61 mm, furatok 5x10,5 mm

Ez egy adatlap adatai, de szerintem a 61 az 261 akart lenni.

Köszönöm a segítséged!
sziasztok amugy van még gilera dna 50 eshez ,rd 80-as vizeshez,derbi sendához,derbi vamoshoz,pgo comethez,és keeway huricanhoz sok ,és egyéb alktrészeim is vannak más motorokhoz
szia Petro Tamás,nekem lenne de jo lenne hozzá egy jo kép,mert lehet hogy olyan nem olyan pontosan mint a tieden,az baj? de müködöképes föfékhenger.
szia zoli,mekkorák a tárcsák? minden méretét le tudod irni? esetleg ugy tudok segiteni,legálábbis megprobálok
szia én lehet hogy tudok segiteni,de mikori évjárar? szürke blokos vagy motor kod esetleg? majd küldök képet is ha kell.
1994 es Aprilia Af1 Sport Pro hoz (meg jo a sima af1 hez is) rengeteg alkatrész eladó. Ha kell valami írj és megbeszéljük: atimaister@citromail.hu
Sziasztok! Van egy Aprilia etx 125- ös krossz endurom. Power- szelepet keresek hozzá. Kérlek segítsetek!
Sziasztok,

féktárcsát keresek a motoromhoz.
98-2002-ig zx6-ok, 98-99-es zx9-ek, 2005-06-os zzr600-ak is ezt a típust kapták.
Ha van valakinek elfekvőben egy-két darab, azt szívesen megvásárolnám.

Vagy esetleges tippeket is szivesen fogadnék.

Üdv,
Zoli
Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül 1 fölösleges főfékmunkahengere 2007-es evjáratú 650-es sv-hez?
tmax500 lámpa. fülek letörtek
Eladó 4db index 6e, és egy kormánykapcsoló 3e
Szép napot!
Keresek fesz. szabályzot gsx 750-es.
sziasztok! ha vkinek lenne yamaha dt125r-hez első fékmunkahenger az szólna esetleg mert érdekelne...... köszi! üdv.
Hali. ami nagyon megbizható és nekem is volt honda cb-50 ill honda monkey keress rá googléban hátha találsz.
alacsony fogyasztás megbizható nyomatékos kis motor.
nekem van 1 cb 50 es blokkom de gondolom fullos kell neki. az enyém hiányos kissé.
sok sikert a kereséshez
Üdv mindenki. Husqvarna SM 125-ös motorhoz keresek balos lábtartót !
Hali! Suzuki DR-125-ös, vagy TSX-125-ös első féktárcsát keresek korrekt áron.
Előre is köszi!
Császtok
Keresek (nem magamnak haveromnak) 4 ütemű 50ccm-es váltós blokkot.Ha tudvalaki valamit mondani ezzel kapcsoltban megköszönöm.