figyi csikipárduc,én ugy tudtam hogy akkor már szürke blokkosak voltak,de minegy is,de még annyit egy jo kép a hengerröl,vagy a blokkrol vagy a rossz hiányos power szelepröl? mert én tudok küldeni képet esetleg két fajta van nekem,én cimem krisz@cellkabel.hu
Hello
Keresnék MZ ETZ 125 motor kiemelésére szolgáló háromszöget a hátcsó teleszkóp alá!
Érdkell még MZ etz első illetve hátcsó sárvédőt!
MSN: fonix11@extra.hu
Mail: fonix11@citromail.hu
hello szijja tiankrisz! őőő ha esetleg van msned azon felvehetnél......crossbajnok@totalcar.hu és küldök képet.... am a motorom 92es évjárat....... és ezek sztem megegyeznek vagy 98ig tuti de ha felveszel küldök képeket mihelyst tudok......... köszi hogy szóltál!
üdv
sziasztok amugy van még gilera dna 50 eshez ,rd 80-as vizeshez,derbi sendához,derbi vamoshoz,pgo comethez,és keeway huricanhoz sok ,és egyéb alktrészeim is vannak más motorokhoz
féktárcsát keresek a motoromhoz.
98-2002-ig zx6-ok, 98-99-es zx9-ek, 2005-06-os zzr600-ak is ezt a típust kapták.
Ha van valakinek elfekvőben egy-két darab, azt szívesen megvásárolnám.
Hali. ami nagyon megbizható és nekem is volt honda cb-50 ill honda monkey keress rá googléban hátha találsz.
alacsony fogyasztás megbizható nyomatékos kis motor.
nekem van 1 cb 50 es blokkom de gondolom fullos kell neki. az enyém hiányos kissé.
sok sikert a kereséshez
Keresnék MZ ETZ 125 motor kiemelésére szolgáló háromszöget a hátcsó teleszkóp alá!
Érdkell még MZ etz első illetve hátcsó sárvédőt!
MSN: fonix11@extra.hu
Mail: fonix11@citromail.hu
üdv
Elég sokat irtál a topicba 8 óra körül. Nem tudom, hogy az én kérdésemre kérdeztél-e vissza előszőr?
Ez egy adatlap adatai, de szerintem a 61 az 261 akart lenni.
Köszönöm a segítséged!
féktárcsát keresek a motoromhoz.
98-2002-ig zx6-ok, 98-99-es zx9-ek, 2005-06-os zzr600-ak is ezt a típust kapták.
Ha van valakinek elfekvőben egy-két darab, azt szívesen megvásárolnám.
Vagy esetleges tippeket is szivesen fogadnék.
Üdv,
Zoli
Nincs valakinek véletlenül 1 fölösleges főfékmunkahengere 2007-es evjáratú 650-es sv-hez?
Keresek fesz. szabályzot gsx 750-es.
alacsony fogyasztás megbizható nyomatékos kis motor.
nekem van 1 cb 50 es blokkom de gondolom fullos kell neki. az enyém hiányos kissé.
sok sikert a kereséshez
Előre is köszi!
Keresek (nem magamnak haveromnak) 4 ütemű 50ccm-es váltós blokkot.Ha tudvalaki valamit mondani ezzel kapcsoltban megköszönöm.