Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki sem fogja felelősséggel azt mondani, hogy nem kell szétszedni...
De ha a legtöbb kiesett alkatrész megvan, talán van esélyed.
DR-Z-sek figyelmébe: ez típushiba, még mielőtt szétesik, ellenőriztessék!
Utángyártottba olyan8-10 rugó. Plulsz tömítés, plusz némi munkadíj.
Alsónémedi
70-949-22-56
Sziasztok.

Kérdezni szeretnék, méghozzá azt hogy egy 90-es Honda NS 125 F -hez mennyibe kerülhet kb.-ra egy kuplunglamellaszett.

Előre is köszke
csáó
Ja, a számom: 06-70-337-9663
Hali Mindenkinek!

GSXR1000 K5-K6 -hoz komplett pályaidom ( fényezve ), plexi, könnyített 520-as lánc, könnyített lánckerekekkel, K&N szűrő, Yoshimura versenydob, Öhlins teljesen állítható hátsó futómű, TomTech lábtartók eladók. Nekem az egész Kb 700.000 Ft-ba van. Egyben 300.000 Ft-ért elvihető.
Szervusz Lecsó!

A hétvégén vettem egy komplett használt injektorsort. De megvan az elromlott is! Meg akarom csináltatni és eladni!
Mennyi az a baráti ár? Ország melyik részén laksz?

Üdv
Feri
sziasztok.

drz 400 e-n ledarálta a generátort az egyik csavarom illetve több is:(( a ganerátor olajteréből rengeteg parányi és annál nagyobb fémdarabok kerültek az olajtérbe..............SZÉTT KELL SZEDNI ILYENKOR A BLOKKOT EGY NAGYTAKARÍTTÁSRA MERT BEJUTHATOTT A FŐTENGELYHEZ A DARA VAGY AZ KÜLÖN OLAJRÉSZ AMIHEZ NEM KELL NYULNI ÉS NEM ÉRDEMES MEGKEZDENI A BLOKKOT A FŐTENGELY MIATT? HOZZÁÉRTŐ VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM..........
szevasztok! suzuki rf 900 ra keresek fejidomot ha valaki tud segíteni azt meghívom egy sörre köszi előre is szevasztok
most esett le
És ki az a Ribinyi bontó talán?
mÉg mindig nem Én vagyok a riiibÉÉÉnyiii !
ok. holnap hívlak!
Van berugód, és dobod is?
...van a Ribényi és van a Király! Én tényleg Király vagyok!
sziasztok rs 125 be szerintetek melyik a legtöbbet biró dugó
Szia!
Akkor lennél király, ha tudnál segíteni
Ha tényleg, van, akkor felhívlak!
Ribényi András Tel: 06-30-241-8425

Üdv, a Király
www.ablakokatetobe.hu
Meg tudom javítani.
Baráti áron.
Hello!
dellorto vhsa 32 karbihoz kellene nekem nagyobb fúvóka!nem tudja valaki honnan lehet szerezni
vagy valami..fontos lenne
thx
90es zx10 alkatrészek eladóak üdv gábor 06306420248 msn skype is
sziasztok
Honda Varadero xlv 125höz szeretnék spotdobot vásárolni (akár használtan) , és az után érdeklödöm h milyen árban vannak ezek a szerkenytük?
vagy
bontott, utángyártott dobot vennék ugyan ehhez a géphez
aki tud ilyen alkatrészt az küldjön egy emailt atelo@vipmail.hu , vagy csak ide irjon be valmi infot
üdv. mennyi az a borsos ár a komplett injektorsorért amit kérnek? és külön mennyit adnál egy ilyen motorért?
Sziasztok!

GSX-R 600-asomhoz keresek egy bizonyos alkatrészt, remélem tud valaki segíteni.
A motorom 2004 IV. havi. Most hibakódot jelez a múszerfalon F1 jelzéssel piros lámpával.
Azt mondták a szervízben, hogy az injektor sor végén van egy kis "motor" ami a folytószelepeket kezeli, pontosan négyet és az tönkre ment. Van rajta két kis szenzor is de azok hála Istennek nem hibásak.
SAJNOS az alkatrész bázisban csak a teljes injektorsorral együtt lehet rendelni, ami elég borsossá teszi az árat. Az alkatrész cikkszáma: 13405-29G00. Nekem csak a végén lévő kis folytószelep "motorra lenne szükségem.
Remélem tud valaki ilyet eladót.

Írjatok, ha tudtok segíteni!
Előre is köszi!

Üdv
Fecs
Hello,hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy valaki nem tud 1999-es Yamaha Yz 125-höz elsőkerékbe csapágyat és kuplungkosarat vagy valaki aki tud csinálni,csináltatni?
Sziasztok!

98-as RMX 250-re keresek csendes gyári dobot, aki ledobta és sportot tett fel,
megszabadulna tőle, az írjon: motorrmx kukac gmail pont com
Ennek már alul vezetett kipuffja van, mint az RM-nek, lsd képen.

Thx.
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segiteni hogy hol és menyiért lehet karburátort venni Derbi Gpr -hez ?
Aki tudja lécci irjon már erre a cimre: jjoni01@freemail.hu