Senki sem fogja felelősséggel azt mondani, hogy nem kell szétszedni...
De ha a legtöbb kiesett alkatrész megvan, talán van esélyed.
DR-Z-sek figyelmébe: ez típushiba, még mielőtt szétesik, ellenőriztessék!
A hétvégén vettem egy komplett használt injektorsort. De megvan az elromlott is! Meg akarom csináltatni és eladni!
Mennyi az a baráti ár? Ország melyik részén laksz?
drz 400 e-n ledarálta a generátort az egyik csavarom illetve több is:(( a ganerátor olajteréből rengeteg parányi és annál nagyobb fémdarabok kerültek az olajtérbe..............SZÉTT KELL SZEDNI ILYENKOR A BLOKKOT EGY NAGYTAKARÍTTÁSRA MERT BEJUTHATOTT A FŐTENGELYHEZ A DARA VAGY AZ KÜLÖN OLAJRÉSZ AMIHEZ NEM KELL NYULNI ÉS NEM ÉRDEMES MEGKEZDENI A BLOKKOT A FŐTENGELY MIATT? HOZZÁÉRTŐ VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM..........
sziasztok
Honda Varadero xlv 125höz szeretnék spotdobot vásárolni (akár használtan) , és az után érdeklödöm h milyen árban vannak ezek a szerkenytük?
vagy
bontott, utángyártott dobot vennék ugyan ehhez a géphez
aki tud ilyen alkatrészt az küldjön egy emailt atelo@vipmail.hu , vagy csak ide irjon be valmi infot
GSX-R 600-asomhoz keresek egy bizonyos alkatrészt, remélem tud valaki segíteni.
A motorom 2004 IV. havi. Most hibakódot jelez a múszerfalon F1 jelzéssel piros lámpával.
Azt mondták a szervízben, hogy az injektor sor végén van egy kis "motor" ami a folytószelepeket kezeli, pontosan négyet és az tönkre ment. Van rajta két kis szenzor is de azok hála Istennek nem hibásak.
SAJNOS az alkatrész bázisban csak a teljes injektorsorral együtt lehet rendelni, ami elég borsossá teszi az árat. Az alkatrész cikkszáma: 13405-29G00. Nekem csak a végén lévő kis folytószelep "motorra lenne szükségem.
Remélem tud valaki ilyet eladót.
Hello,hello!
Azt szeretném kérdezni,hogy valaki nem tud 1999-es Yamaha Yz 125-höz elsőkerékbe csapágyat és kuplungkosarat vagy valaki aki tud csinálni,csináltatni?
98-as RMX 250-re keresek csendes gyári dobot, aki ledobta és sportot tett fel,
megszabadulna tőle, az írjon: motorrmx kukac gmail pont com
Ennek már alul vezetett kipuffja van, mint az RM-nek, lsd képen.
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segiteni hogy hol és menyiért lehet karburátort venni Derbi Gpr -hez ?
Aki tudja lécci irjon már erre a cimre: jjoni01@freemail.hu
De ha a legtöbb kiesett alkatrész megvan, talán van esélyed.
DR-Z-sek figyelmébe: ez típushiba, még mielőtt szétesik, ellenőriztessék!