szia!azt sajna nemtudom hgogy halogén való e bele de szerintem ha van hozzá foncsorod akkor tudsz bele rakni.........de miért pont halogén?nemjó neked a sime égő bele?
sziasztok lenne egy acerbis fejidomom égők nélkül.......de szerintem bármelyik villamossági boltban lehet hozzá kapni égőket mert gondolom sztandart.........postán is elküldöm ha kell....nekem egy drz 400 on volt rajta de meguntam és eladnám!a bolti ára ujjonnan kb 17 000 ft de én használtan csak 5000 ért árulom.ha kell valakinek akkor írjon köszi:)
kimi 88! azt ajánlom hogy ha még nincsen szétszedve a blokk mert nincsen rá szükség addig ne aggódj a dugó miatt...
Ha viszont dugózni kell akkor tudom ajánlani hogy a kivett dugó mintájára biztosan tudnak hozni vagy csináltatni egyet pl TÁBORI TUNING bp... vagy Győrben a schvarz nevű felfúrással foglalkozó műhelyben révfalu fárosrészén a yamaha boltal szemben szinte(damjanich utca) szóval mintának mindenképen kelleni fog a dugó a méretei és az ablaki miatt.....plusz a henger amihez kimérik a méreteit...
Valaki tudna segíteni? egy ismerősnek van egy HM CRe 50 motorja,,valaki tudja hogy ehez milyne dugót lehet venni? 1997 es a motor ..Pinkmotorsnál aztmondták nemtudják,,mert ha esetleg későbbiekben dugózni kéne akkor franctuggya honnan lehet hozzá szerezni..valakinek esetleg ötlete?
képek netesek,,de a motor blokkja detto ez,,meg motor is szinte
Üdv mindenkinek, vannak eladó keeway alkatrészeim. komplett ARN125 blokk henger dugó szar, majdenm minden más uj, valamint pár focus idom orával feidom sárvédü ilyesmik.akit érdekel keressen meg msn-en.
eladÓ: yamaha r 6- hoz 2000 Évj.-hoz jobb elsŐ lÁbtartÓkonzol, kompletten mindennel plussz a hÁtsÓ fÉktuskÓval benne a fÉkbetÉtekkel És fÉkcsŐvel. Ár csak egybe 17000 ft bukÁsmentes! 0620/992-4528
Aprilia rs 125-re keresek lábtartót, hátsó fékpedált.
ha valaki tud segíteni az írjon a gakka@freemail.hu email címemre.
Köszönöm
Ha viszont dugózni kell akkor tudom ajánlani hogy a kivett dugó mintájára biztosan tudnak hozni vagy csináltatni egyet pl TÁBORI TUNING bp... vagy Győrben a schvarz nevű felfúrással foglalkozó műhelyben révfalu fárosrészén a yamaha boltal szemben szinte(damjanich utca) szóval mintának mindenképen kelleni fog a dugó a méretei és az ablaki miatt.....plusz a henger amihez kimérik a méreteit...
http://www.taborituning.hu/dug...
ENNYIT TUDTAM HIRTELEN SEGÍTTENI ÜDV
képek netesek,,de a motor blokkja detto ez,,meg motor is szinte
http://www.kepesmotor.hu/futom...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
honda crm/nsr blokk eladó
Aprilia AF1 50-hez keresek km meghajtást és komplett elsö fékkart(munkahenger,féklámpakapcsolo)
Cagiva supercitymhez keresek jó állapotú motorblokkot
ha valakinek van ilyen vagy esetleg tudja kinél tudnék hozzájutni,válaszát meghálálnám.
06-20-427-13-14
bandit 600 tól keresek oldaldeknit baloldalit.....
30 901 2234
szelepet keresek a ktm első telójába ...
van nektek ?
1998-as Suzuki RMX-hez keresek kuplung oldali deklit.
Akinek van, vagy tud beszerzési helyet dobjon egy mailt.
devid26(kukac)gmail.com
Köszi