Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Lecso, ha kell az inditó motor még, vagy valami ami eggyezik a VF-R el szolj. Van Generátor,fesszab,elektronika,kapcsolok,stb. Üdv
furcsa , ezek jól sikerültek. ( nem szándékos)
nem tudom miért ilyen a számítógépem, állítgattunk rajta és mégis ilyen!
ElÉgÉrDeKesen ÍroGaTsZ. NagYéLmÉnY OlvAsNi.
Sziasztok tudna valaki segíteni? Van egy Gilera XR1-em és valami szarakodik a gyujtásnál,nagyon nehezen indul pedig szikra és benzin van,ha be is indul egy kicsit jár és kb: 5perc hirtelen leáll,utánna meg egyáltalán nem indul: Én a tirisztorra tippelek(motoplat modul) ,de nem biztos! Ha tudna vlki segíteni vagy van ilyen elektronikája megköszönném!
tl 1000 r gyÁri dobok takarÓlemezekkel. Ár egyben 25000 ft. tel: 0620/598-2538
suzuki gsxr 600 k1 sÉrÜlt ,tÖrÖtt, de javÍthatÓ a kÉpen lÁtoot idomok eladÓk. Áruk csak egyben 25000 ft. tel: 0620/992-4528
suzuki gsxr 600 -750 k4-k5 elsŐ És hÁtsÓ fÉktÁrcsÁk 8000 km-esek, eredetiek, ÜtÉsmentesek És javÍtatlanok! Ár egyben 50000 ft . ( jubileumi mintÁsak) telefon: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538
Honda VF1000F FII bontott alkatrészek eladok Érd 0670 311 57 55
yamaha fazer 600 / 2000 Évj. 2 kockalÁmpÁshoz eladÓ, hibÁtlan elsŐlÁmpa, mŰszerfal, fejidomtartÓvas, egy db. takarÓidom, valamint sÉrÜlt tÖrÖtt de javÍthatÓ fejidom. Áruk csak egyben 45000 ft. 0620/992-4528
eladÓ metzeler me z4 120/70-17 valamint 160/60-18 colos vadonat Új motorgumik. Áruk 15-18 ezer ft. egyben 30 eft. tel: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538
Tud valaki eladó cross telót? 250-es kawaba kellene!
Eladó egy pár tükör cbr929rr-re és 954rr-re jó hátulján karistos,2db új gyertya NGK cr9eh-9 Ár:tükör3000/db,gyertya1500/db
Nem is rossz megoldás...!
Tanktáska mágneses álltalában lehet kapni olyat a vaterán akár aminmek van egy zsebe ami átlátszo, füles és had menjen én igy használom,nem nagyon kell nézegetni ha dumál a füledbe. üdv mindenkinek.
Sziasztok!
8500Ft-ért lehet rendelni Head Light Modulátort. Erősen korlátozott darabszámban.
A Youtube-on találtok felvételeket róla.
Röviden: a fényszórót egy adott frekvencián hozzávillogtatja a tompítotthoz. Láthatóság nagymértékben nől, ami (Amerikában, ahol engedélyezett safety berendezés) nagymértékben lecsökkentette a motoros elé kanyarodásból, és szemben kielőzésből származó baleseteket.
Mindössze kettő vezeték csatlakozik a jelenlegi vezetékekhez. Egy a tompítothoz, egy a fényszóróhoz. Vízálló tokozás, méretei: 60mm x 40mm x 30mm. Egy fotoszenzor található rajta, ami megakadályozza, hogy este be tudd kapcsolni. Bekapcsolása a fénykürt 2 mp folyamatos nyomása, kikapcsolása szintúgy. Ja, a szenzort kívülre kell elhelyezni ~6mm az átmérője.
További infót priv.-ban:
doggod@atw.hu
sziasztok
Hellosztok! Ti a GPS-t, hogyan rögzítettéteka mocira! Már aki szokta használni...!
Ha Budapesti vagy Tábori-tuningot próbálg meg ök sok éve a szakmába vannak.
táborituning
Valaki nem tud egy olyan helyet ahol foglalkoznak fötengely,henger,felujitással?(jawa350 72-es kiadás)
sürgi lenne a dolog
Segítsetek!

Hol találok Pesten (környékén) bowden olajzót?

Lásd mellékelt ábra!
Köszönöm!
Zoli
Sziasztok

Kawasaki KX250 bontott alkatrészek érdekelnének vagy olyan bontó ahol van.

Üdv
Helló mindenkinek yamaha dt 80-as hoz keresek gyári első dobot és első lánckerék rögzitő lemezt.előreis köszi a sgitséget kérlek hívjazok 06 20 264 01 32-es számon üdv zoli
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
ilyen mociba volt honda cb50
Pince takaritás közbe talaltam 1 cb 50-es 1 henger 4ü 1979 es blokkot gyujtás karbi nincs. 8 éve még mentem vele. ami tutira jó váltó, hengerfej, főtengely, szelepek, dugó, hajtókar, blokktest vezérmüteng, kuplug lamellák a belsö kosár repedt a külső jó ahengeren a kipuf felfogató csavarokból csak 1 jó. kinek mennyit ér meg? ill cserélhető enduró fejidomra pl mint a ktm lc 4 en van vagy super moto első sárvédőre. képet hétvégen rakok fel. thx
Szia!
Milyen karbi van rajta?

címem: kalo72@freemail.hu