Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi lenne az a nem nagy volumenű dolog?
sziasztok igazából nem tudom, jó helyre irok e de kellene egy fontos alkatrész nekem amit magyarországon de európában sem gyártanak sajna csak az usában nincs valakinek kinti ropkoöna mert nem tudom sehogysem megrendelni pedig nem nagy volumenű dologról lenne szó ötlet seitség?
hátsó kerék menyi coll széles és menyiért adod?
hali volna egy keeway arn125 blokkom komplett dugo henger szar karbim megvan hozzá minden elektronika, vadi uj gyujtáskapcsoló, lehet mazsolázni. ezen kivül keeway focus fejidom narancs szinü ,elsö sárvédö, müszerek taposomüanyag. ilyesmik.
Hátsókerekem van hozzá:-D

Fékfedéllel, tengellyel...

Meg rossz generéátorforgórészek...

:-)
Eladó 94es gixer 1100 bontásra.

Karvisor, hátsósárvédő, meg még pár apróság hiányzik...

Amúgy mindene megvan...

Egyben, vagy darabonként

20 6631631/ 20 6631555/ 06 22 373950

http://www.bikepics.com/member...
Használt endúró és cross motorok eladók! Érd: 06-20-545-35-46
sziasztok!

98 as 600 as Fazer farokidomot keresek! 06-20-545-35-46
köszi
helló!

Troják Zoli 06-30-855-76-33
06-30-855-76-33 neki van powerje
Bontott alkatrészek!
06-30-855-76-33
KERES !
benzinszintjelzőőőőő
Hali Gsxr 600 K4 hez keresek a légbeömlő és a váz találkozásnál levő gumit... előre is köszi
godesz@vipmail.hu
Cb taaaaaaaaaank,dekni!?Valaki valaki!Vagy egy jo bontót ahol vannak jo cuccok jo régi cuccok!Please!
"93 körüli elől dobfékes Suzuki sepia robogóhoz keresek km-óra meghajtófogaskereket és fémcsigát kompletten, és egy berúgó-fogaskereket.
roland80@totalcar.hu 06 70-282-7377
Etz 150 alkatrészek eladok ,meg régi Kawasaki LTD 250 -hez.Sziasztok!
Aprilia Rs125-be (2001) keresek komplett powerszelepet!
87-es évjárat de ha megegyezik akkor mindegy, a lényeg hogy ugyanijen legyen
Hello !
Keresnék Honda VT 750 c Shadow motorhoz benzinszint-tartalék jelző gombát (kép).
http://www.italmondo.hu/index....

itt probáld meg! cagivához mindennük van,vagy be tudják szerezni,ha kell! korrektek nagyon! de elötte szedd szét a gépet,mert jártam én is igy anno az enyémmel,és ha jol emléxem,a csavarok voltak fellazulva! valamennyi mozgása lesz,mivel csak egy zeger gyürü tartja! vedd ki a hátso kereket,és nézd át azokat a gumikat,de nem nagyon szokot velük baj lenni!
Hello !

Nagy a gáz azt hiszem ! :( Van egy 92-es Mito-m és a hátsó lánckerekem lötyög felhívtam a szerelőt azt mondta a gumiszilentek lehetnek ! Kerestem neten de sehol sem találok ... hol lehetne kapni ? Segítsen valaki! köszönöm
hali

a 125-ös nem jó ,de azért
köszi
Szia OP. Próbáld meg itt www.pinkmotors.hu Náluk van asszem prox hajtókar 28000 körül
Hi ..
a pówerszelep már elkelt ...bocs ...
Nekem van 125-ösé

Érdeklődd meg ,hogy jó -e a 250-esedbe
Baráti áron a Tied lehet