Sziasztok!
R6R 2008-as alkatrészek eladók:
jobb-bal első lábtartó+konzol,
fékpedál,
első-hátsó űlés,
farokidom,
hátsó lámpa,
segédváz,
jobb-bal oldalidom,
tank,
első lámpa,
műszerfal,
tükör és még egy pár dolog.
Sziasztok!
Használaton kívüli SHOEI RX1000 /ezüst/ sisakomtól megválok. Tárolás közben a SHOEI matrica 2-3 mm-en sérült. A sisak kb 3 órát volt rajtam, és símaszkban. 70 000 Ft. ra becsültem, ha valakit érdekel, jelezzen vagy itt a fórumon, vagy az ensign@freemail.hu mail címemen.
Hello!
ahova írod a szöveget(Ahol a szmájlik is vannak)jobb felső sarokban ott vban h LINK arra katt először a linket másolod be OK utánna a szöveget amit akarsz és kész
hehe
hogy kell úgy linkelni,hogy olyan szöveget írsz,amit akarsz?mint Te ahogy csináltad?
láttam régebben,hogy problémád volt a főtengellyel.megoldódott?
Hellósztok!
Nagyon nagy segítség lenne ha tudnátok valami aránylag olcsó helyet ahol egy 1992-es KTM mx 125-höz lehet szerezni kuplung alkatrészeket!
Nagyon Sürgős! (ha már lenne az is késő lenne )
Légyszi segítsetek!
Eladó a képeken látható moci.
Tavaly ősszel kezdődött az építés, ami tavaszra készült el. Honda cr vázba lett építve egy 250 ccm-es 2 ütemű Kawasaki erőforrás. A blokk nem kipufogó vezérlő szelepes(„power szelep”),így nagyon nyomatékos, és nem annyira pörgős.
A blokk teljesen fel lett újítva. Új dugattyú szett (wiseco),új főtengely felújító szett(wiseco),a henger be lett hüvelyezve. Új főtengelycsapágyak(skf) valamint természetesen új tömítések és szimmeringek. A blokk be lett járatva, kezdetektől full-szintetikus motorex olajjal volt használva.
Az első teleszkóp felújítva, újak a bowdenek, újak a fékbetétek is.
Világítás is megoldható.
Egyéb kérdésekre az elérhetőségekben megadott címen és telefonszámon szívesen válaszolok.
Az ár alkuképes.
kell akkor protektoring?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
motorblokk vagy hengerfej kellene nekem !
szóljatok legyszi ha tudtok valahol vagy ha nektek van
R6R 2008-as alkatrészek eladók:
jobb-bal első lábtartó+konzol,
fékpedál,
első-hátsó űlés,
farokidom,
hátsó lámpa,
segédváz,
jobb-bal oldalidom,
tank,
első lámpa,
műszerfal,
tükör és még egy pár dolog.
Üdv: Andi
Eladó egy garnitúra Metzeler Roadtec Z6, 2-3e km van benne, gumiváltás miatt, tel az adatlapomon.
Használaton kívüli SHOEI RX1000 /ezüst/ sisakomtól megválok. Tárolás közben a SHOEI matrica 2-3 mm-en sérült. A sisak kb 3 órát volt rajtam, és símaszkban. 70 000 Ft. ra becsültem, ha valakit érdekel, jelezzen vagy itt a fórumon, vagy az ensign@freemail.hu mail címemen.
Teljesen új hálós protektoring eladó!
Ára:15600.-ft akár postai utánvétellel is.
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Kösszzíííí
Jók lettek a felnik.nem fog lepattogni?
ahova írod a szöveget(Ahol a szmájlik is vannak)jobb felső sarokban ott vban h LINK arra katt először a linket másolod be OK utánna a szöveget amit akarsz és kész
hogy kell úgy linkelni,hogy olyan szöveget írsz,amit akarsz?mint Te ahogy csináltad?
láttam régebben,hogy problémád volt a főtengellyel.megoldódott?
vagy itt próbálkozz:http://www.krosszmotorok.cwi.h...
Nagyon nagy segítség lenne ha tudnátok valami aránylag olcsó helyet ahol egy 1992-es KTM mx 125-höz lehet szerezni kuplung alkatrészeket!
Nagyon Sürgős! (ha már lenne az is késő lenne )
Légyszi segítsetek!
Tavaly ősszel kezdődött az építés, ami tavaszra készült el. Honda cr vázba lett építve egy 250 ccm-es 2 ütemű Kawasaki erőforrás. A blokk nem kipufogó vezérlő szelepes(„power szelep”),így nagyon nyomatékos, és nem annyira pörgős.
A blokk teljesen fel lett újítva. Új dugattyú szett (wiseco),új főtengely felújító szett(wiseco),a henger be lett hüvelyezve. Új főtengelycsapágyak(skf) valamint természetesen új tömítések és szimmeringek. A blokk be lett járatva, kezdetektől full-szintetikus motorex olajjal volt használva.
Az első teleszkóp felújítva, újak a bowdenek, újak a fékbetétek is.
Világítás is megoldható.
Egyéb kérdésekre az elérhetőségekben megadott címen és telefonszámon szívesen válaszolok.
Az ár alkuképes.