Eladó DIADORA cross csizma! 46-47-es lábra. Szegény már megviselt, de funkciónális problémái nincsenek. 9000 Ft-ért odaadnám. Érdeklődni emailen. Képet is hamarosan csinálok!
Olcsó sisakot ne vegyél használtan, mert az olcsó sisakok általaában nem kivehető bélésűek. Tehát beleizzadt párszor a használójuk. A sisak belsejében legyen "E" minőségi jelzés.
Hali!
Van pár bőrruhám olcsón,ha valakit érdekel:
IXS bőrdzseki:36-os karcmentes 6eFt
Reusch bőrruhák:piros kék alighasználtak 48-50es méret/fullprotektorosak/ 18eFt/db,vagy a kettő 30eFt
Belo bőrruha:40-es fekete-fehér-piros/fullprotektoros/20eFt
Yamaha bőrruha:50-52-es 20eFt
Kék-fehér ruhák48-as és 50-es , a fekete 36-os 6eFt/db
Öcsém vett 16000-ért Lazer sisakot a pinkmotors nál, akcióban. Nézz szét ott egyik nap megrendeled és másnap vagy harmadnap ki is szállították. Ez a robogózáshoz megfelel és nem is néz ki rosszul.
10.000 ért nem kapsz sisakot. Maximum sisaknak látszó tárgyat.
Nem tudom milyen motorod van, de ha csak egy 50ccm-es robogó, akkor is az új sisakok minimum 35-40 rongynál kezdődnek. Már amit sisaknak lehet nevezni. Élj együtt ezzel a tudattal...
Szia!
Köszi a választ. Igazából csak városi robogózáshoz kellene.
Nem igazán tudom, hogy mennyibe kerülnek, úgyhogy még azt se tom mennyit érdemes rászánni.
A használt hirdetéseket nézegettem, ott 5-6000-től 45000-ig terjedt, de ez nekem sok lenne.Úgy 10000 körűl kiegyeznénk.
Bár igazából újjat szertnék.
Ha mégis használtat veszek, mire figyeljek, hogy ne vágjanak át?
Shoei, Arai, Shark, HJC, AGV. Ezekből a drágább típusok nagy sebességhez is jók, de vannak olcsóbbak is pl: Lazer, Nitro, Marushin, Caberg, stb. vagy az előbb felsoroltak olcsóbb sisakjai. Kérdés, hogy mire kell és mennyit szánsz rá költeni. Elméletileg mindegyiknek meg kell felelni egy szabványnak, tehát nagyon rosszat nehéz venni, ha ezekből a márkából választasz. Esetleg az extrákban, mint a kivehető-mosható bélés, stb. szenvedhetsz hiányt.
ELadó félkonfig:
Proci: 2500+ Athlon XP (Barton), alu processzorhűtővel. (nem gyári hűtő, ergo jobb mint a gyári. Riasztásos)
Alaplap: MSI K7N2 (Nforce2)
Ram: 256 MB Geil ram
VGA: Ati 9600 Pro
Pontosítok későbbiekben a típusokat illetően, emlékezetből írom ezeket.
SOS lenne, ezért egyben eladó, 13.000.-Ft-ért.
Csak egy ház kell hozzá és vinyó, és megy is a pc..
sziasztok!
bocsi hogy itt hirdetem, tudom hogy nem idevaló, de sajna valahogy el kellene adnom...
szóval ő egy horgászbot lenne orsóval, 3.90 es shimano match bot+ 4 csapágyas 40 es mérteű spro matchorsó egyben eladó. az ára 20e ft érd itt vagy elérhetőség az adatlapomon, vagy 06302142370
sziasztok!
keresek simson s51 es blokkot saját részemre. akinek van és eladná, ő ide, mail vagy msn-en jelezheti( címek az adatlapomon) sürgős lenne, esetleg vannak simson és etz alkatrészeim, de akár kp ra is megvenném
mitoo
Protektoringek
UFO kézvédők
Bukósisakok
www.endurobolt.atw.hu