Sziasztok. Eladó 2db Hebco&Becker oldal dobozom. A legjobb terhelhetőségi és sebesség indexel rendelkeznek ,garantált víz állóság. Gyári 2db kulcs. Szép megkímélt állapotban vannak. A konzolok 1,2 Bandithoz valok de ha valakit csak a dobozok érdekelnek ,azok külön is eladóak.Ir ár 70,000 Ft
Oké csak azért kérdezem mert nekem is van 1 bőr cuccom még ennyi hibája sincs mint a tiednek h mennyiért lehetne elpasszolni azért kérdeztem h te mennyire tartod
azért köszi h válaszoltál
Sziasztok. Kezdő motoros vagyok és az lenne a kérdésem h használt motor vásárlása esetén mire illetve mikre kell figyelni, hány éves, hány km legyen benne stb. Segítségeteket köszönöm
Köszi a tippet, de nem kerülök emiatt bajba, nagyobb kategóri jogsi nélkül, ráadásúl rendszám sincs mit kaphatnék érte? Le lehet nyomozni valahogy, és érdemes megkockáztatni? És az nem számít, hogy papiron 125ccm?
Sziasztok. Van egy elado 125-ös 4ütemü kistestü cross motor, teljesen uj, márkát nem tudom. Gyerekeknek való. 150000ft ha érdekel valakit küldök képet.
A baloldali Dunlop esőgumi 165/50 - 1x 10percet használt, elég jó állapotú
A jobboldali Pirelli slick 160/60 - kb 95%os, az oldalfala picit bevan repedezve
Netto 100e ft körüli a kereset, a nyelvvizsga kb. 3-5e ft. Szigorú eü. vizsgálat és 6 hónap suli. (kb 80e a fizu addig) Tehát mire elvégzeg vége a motoros szezonnak és pénzed sem lesz viszont indul az avar szezon
KÉP A CSIZMÁRÓL
E-mail az adatlapomon!
Ára a bolti 32 helyett 9E forint