Eladnám elcserélném CAGIVA K7 tipusú RENDSZÁMOS motorom rendszeresen karbantartva költségmentes hétvégi endurózásra használtam. Teljesen megbízható a motor egy rugásra indul a blokk szépen jár. Ha egy megbízható motort akarsz akkor ez az és RENDSZÁMOS is.
Felszereltség: 12 V rendszer, bőrülés, fém fékcső, garázsban tartott, keveset futott, kézvédők, rendszeresen karbantartott, sport légszűrő, tárcsafék.
üdv! eladó yamaha xvs 650 drag star classic. 1999- évjáratú, szervizkönyvel, gyári kulcsal, esztétikai hibával, de még így is szép állapotban, eredetvizsgával, törzskönyvel, tulajtól, új gumikkal, extrákkal, irányár 940.000. ft. tel: 0620/992-4528 vagy 0620/598-2538 CSAK TELEFONON HA LEHET !
jaja hát nem is azért de az elején sérültem meg párszor de az is nem saját hiba volt általába hanem pályahiba pl a szlovákoknál kijukadt két ujjam meg összezuzodott me elnéztem egy lejárot és kicsit fejre áltam de tuléltem amugy tényleg fasza sport a triál a kedvencem nah menek kaja majd még duma a giz gazon csum
hello nagyon fontos lÖzlemÉny az elÖbb hivot egy pisti nevezetÜ ember És a transalp elektronikÁrol beszÉltÜnk ha olvasod lÉgyszi csÖrÖgj fel mÉgegyszer mert elveszett a szÁmod mert lemerÜl ae k....va telefon!sos 06-70-369 igy kezdÖdÖtt a szÁmod bocs
Gilera runner alkatrészek eladók ...olcsón ...
Tel : 06706155160
mekkora emberre jó ez ? (kb 170cm /60 kg vagyok... )...
a szupermotyó megvan még ?
üdv ...
Eladó kétrészes AXO bőrruha! 48as
40dodo
ha érdekel,vegyél fel msn re! szimot beszámolok!
msn:csababoy0@t-online.hu
06209870958
6 sebességes, 50cm2, dellorto karburátor,pirelli,dunlop gumik,új fékbetétek,
(km/h óra nemmért (spirál))
motorja felvolt újitva (hajtókar,dugó,csapágy lamellák,szimeginek tömitések,tügörgőskosarak)
I.á :160e
www.endurobolt.atw.hu
06304254966
Felszereltség: 12 V rendszer, bőrülés, fém fékcső, garázsban tartott, keveset futott, kézvédők, rendszeresen karbantartott, sport légszűrő, tárcsafék.
TEL: 06/20-477-9564
Eladó GN 125: itt
Zoli
Eladó egy Aprilia RX 50/80. '95-ös évjárat, 2ütemű, vízhűtés, különolajzás. 80ccm-es DR henger, 21-e s Mikuni karbi, Fordított első teló, állítható hátsó teló, elöl-hátul tárcsafék. Nyáron lett felújítva kívül-belül. Lámpák, indexek működnek, jó állapotú gumik. Ár: 280.000Ft
Tel: 30/4320395, e-mail: fszoki91@citromail.hu
125-ös, rendszámos endúró csere érdekel, ráfizetéssel.
Na akkor meg vagy mentve
nah meglett az emberem hála a jo égnek uhogy no para
egész nap fexem...szarrá unom a fejemet....sebaj...kivetkező versenyre elvileg már jó lesz a lábam
Na, az para