Eladnám Gilera runner alkatrészeim ...
Ami hiányzik : blokk ,váz,telók és a két ülés alatti idom...
A többi része megvan pl : ülés, kerekek, kormány, markolatok ,komplett fékek ,kapcsolók ,müanyagidomok ,összes lámpa,indexek,karbi,bowdenek, csövek,gumik,komplett elektromos rendszer,....stb...
A darabonkénti ár megbeszélés kérdése...
Egyben 50000 kemény magyar forintért elvihető...amiből még alkudhatsz is ha ügyes vagy
ha bármi kérdésed lenne : 06706155160 vagy aya@index.hu
Sziasztok nagyon jo lenne ha v-ki tudna nekem segíteni honda cbr125 höz tank meg oldalsó idon vagy honnan tudnék szerezni mert nagyon srgős lenne légyszi SEGITSETEK! illetve van 1 Gilera runner uj festéssel és matricázással ha v-kit érdekel hivjatok ezen a számon:06209733711.
Hello mindenki!
Vaklakinek nincs eladó Honda Cr 250 hez 2T kipuffdobja?
Nagyon kellene gyerekek mert már vasvillákkal jönnek utánnunk....;) IoI
Nem igaz csak szeretném csillapítani a hangját.
Vagy ha vagy fölös üveggyapototok akkor szivesen átvenném!
Üdv:Steel
Eladnám vagy elcserélném Suzuki RM-Z 450 -es motoromat GSX-R 600 K4 vagy K5-re értékegyeztetéssel. A motor hibátlan, nem volt újítva, a blokkja megbontva! 20 üzemóra van benne amit én hobbi szinten raktam bele. 2007.04 évjárat. Ha valakit érdekel küldök képet róla.
Ár: 1.090.000 Ft
hello! azt jelenti hogy valamikor átütötték az alvázszámát és a motorszámát, eredetvizsgán megbukott, és utána a közlekedési felügyeleten így legalizálták . mostmár így ahogy van átmegy az eredtvizsgán minden gond nélkül. üdv!
70/520-4856