'91 év végi ...
az ára jelenleg 5 kiló körül mozog , de kp-s vásárlásnál tudok engedni !
pár info:
a motor a nevemen van , törzskönyves stb .. tehát a papírjai teljesen rendben vannak... a müszakija 2008 . 08.-ig érvényes ...
1991 11.-havi
40000 km van benne ...
4 az 1 ben sportkipufogó van rajta , amitől gyönyörű a hangja ...
a télen lettek a szelepek becsiszolva , szelephézagok beállítva,...
a lánszettet ősszel vettem rá , így nincs benne 500 km ...
a fékbetéteket most tavasszal vettem , azok újak...
a gumik jó állapotúak ...
a motor nagyon alacsony fentartási költségű (3000 Ft/év a teljesítményadója!)
és A kor.-lal is vezethető , mert a forgalmiban csak 25kW van bejegyezve... (a valóságban azthiszem olan 60 LE-körül mozog)
Fiatalabbat és nagyobbat szeretnék , csak ezért adom el ...
korához képest elég jól egyben van a gép , és nagyon vigyáztam is rá , amit cserélni kellet azt kicseréltem ...
A pocket -ra gondolsz ?
A fiamnak vettem (" jó duma " mondta akkor az asszony )
50-ért...
össz - vissz ha 3 órát ment a motor...
Alattam olyan 60-70 -el (60 kiló vagyok :-))
A rendszeres karbantartás volt a titka ...
Az utcán használtam Ha megelőztem egy kocsit , akkor benéztem az ablakán , és nagyon állat volt látni a sofőr képét ...
Mondjuk egyszer majdnem megharaptam az utat , amikor egy "jobbkormányos" angol fordot előztem
Hello !
Ha esetleg v kinek kéne egy Dellorto 14es karbi az irjon ár 8K teljesen jó álapotban (2005-s Derbi Senda gyári karbija )
motoros-tomi@freemail.hu
ilyet úgy érdemes venni, hoyg a teljes felújításnyi pénz megvan, és akkor már legyen tiptop belül(kivül ki nem szarja le?) és akkor soksok kilóméteren keresztül jó lesz még.. (mint pl a zenyém.. bár én scak kifogtam a jót)
Kizárt hogy 50be megáll...arrol már neis beszéljünk hogy hamár széthuzod a blokkot mást is kicserélsz nemcsak a fötengelyt..(amugymeg a fötengely az hiánycikknek számit )
éééértem....akkor ez végülis jó dolog, hogyha azt is mondja a csávó hogy elfelejtette feltölteni akkor is meg lehet hallgatni...nem én csak azért hittem h nem lehet bikázni mert biztos nagyobb a feszkó akkor vagy nemtom
fater az 1100ason hagyta rajta a gyújtást, lemerült de anniyra hogy még a visszajelző ledek sem égtek.. képzelheted.. és mi így indítottuk be.. annyi hogy rajta kellett hagyni a kábelt, mert a full üres akksi nem vitte a motort, de a hangját meghallgatni meglehet úgy.. megrángatn ia gázt mint az örült..
Eladó 2 db eredeti bőr protektoros vadonat új motoros kabát
kék fehér fekete szinben
a méretek
50 - 52
nagyon olcsón
25000/db