Köszönöm a tippeket ! Itt már kerestem sikertelenül.
A gyerek S méret 49-50 cm, az M-es 51-52.
3 éves kisfiamra kellene használt "játszani", 5éves kora előtt
szerintem nem fog egyedül mocizni, addig meg csak velem.
Hello!
Eladó lett kis "gépsárkányom" Aprilia rx50 98-as. Vagy cserélhető pegaso vagy tuareg 125-re, csak rendszámos érdekel! Ugyanitt eladó még két pirelli cross gumi is e:90/90-21 h:110/80-18 80%-osak. Ha érdekel akk a címem: kowwy@citromail.hu Berakok 1 képet a többi az adatlapomon.
Üdv!
Kellene egy kis segítség. Valahonnan szereznem kéne a 600-as Xl-mhez alkatrészt, csak még a nevét sem igazán tudom. A hátsó lánckerék mozgott az agyon, és mint kiderült azok a gumi valamik koptak ki amik a lánckereket az agyhoz rögzítik. Teljesen véletlenül valakinek nincs otthon ebből a gumi valamiből? Vagy a nevét meg tudnátok mondani hogy rá tudjak keresni? Esetleg valami hely ahonnan szerintetek tudok szerezni? Kicsit idegesítő hogy egy ilyen kis gumi baszás miatt nem tudok motorozni.
Köszi a segítséget!
bazsy
Eladnám vagy elcserélném 54-es méretű spidi márkájú térdkoptatós bőrnadrágomat.Szürke fekete a színe és alig használt.Elcserélhető hasonló stílusú 52-es bőrnadrágra.Irányára:45eft.Van még egy 43-as fekete-szűrke nitro sport-túra csizmám 10eft ért.Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írhat vagy telefonálhat a 30/9089573-as számra.
link
Bukó és utcai használtara vagy akár moorzásra kaát eladó eladó hívj bátran