Hello!
Olyan motoros ruhát keresek ami 180-185cm magas és 60-65 kg-os emberre jó!
Egybe részes bőr! Berik motogp lenne a legjobb! De más is jó csak púpos legyen!
60-70 körül!
Egy patkány lehet a csavó... Mit vár egy használtan vett gumitól? Jelzem Te részedről is meggondolatlanság volt ilyet igérni... De szerintem a gyerek elrendezése nem fog gondot okozni.
Ilyen gerinctelen embereket! Jóhogy nem már lejárja a mintát és akkor akarja visszahozni nem? 20-ért mit akar? Egy pár BT 60ezer..látta hogy mit vesz....
úúúú én szályba basztam volna kurva anyát! máskor utánvételbe küld el és csak akkor kapja meg a gumit ha fizet és ha vissza küldi ugyan ezt kell csinálni és akkor már nem buktál volna!sajnálak! ez tényleg buziság
thebear
tegnap 21:07
NNNa. Kicsit felbosszantottam magam. Nagyon.
Eladtam a gumikat, a BT14-et. Rábeszélt a srác, hogy attól fél, ki vannak a gumik vállasodva, ha vállas visszaküldheti? Belementem, 20-ért kapta, plussz posta.
Erre ma hív, hogy kevés neki a minta, ő ezt már nem tudja eladni, merthogy ő ezekkel kereskedik. És hogy úgy egyeztünk meg, hogy visszaküldheti, ha nem tetszik. Megöl az ideg, behúzott a csőbe.
De ha engedek az árból elhasználja a saját motorján.
s a tegnapi folytatása:
A hìvàsomat sem fogadod..Gondolom a mocsok gumidat sem vennèd àt.Te vagy az emberisèg legalja!Költsd azt a 22-t gyògyszerre te szarhàzi!Olvastam a fòrumot is.2 gumit vettem a neten ès mindkettövel ràbasztam!Azèrt,m mèg van rajtad kìvül pàr fèreg a vilàgon.Remèlem legközelebb a lànglovagon hallok ròlad!
Ha ilyen korrekt gumisra vágytok:
varázsceruza, alias Lokis Gábor Keszthely.
Olyan motoros ruhát keresek ami 180-185cm magas és 60-65 kg-os emberre jó!
Egybe részes bőr! Berik motogp lenne a legjobb! De más is jó csak púpos legyen!
60-70 körül!