Az előző tulaj fizeti.
"Az adó alanya az a személy, aki az év első napján üzemben tartóként, ennek hiányában tulajdonosként szerepel."
Akkor fizetsz te, ha most fogod forgalomba helyezni. /Red Baronnál tapasztaltuk, hogy kivonja ideiglenesen a forgalomból a motort, s ilyenkor nem árt a költségekhez kalkulálni a teljesítményadót ... /
Sziasztok! valaki megtudná nekem mondani hogy a teljesitmény adó fizetés hogy müködik mert hétfön vettem meg a mocimat és arra lennék kiváncsi hogy akkor ebben az évben én fizetem vagy az előző tulaj!? a választ előre is köszi!
Eladó Aprilia Scarabeo 50 2006-os ára:260.000Ft vagy 2003 nál fiatalabb 50ccm-es enduró vagy sportgép csere érdekel.Tel 0620/5913818 mail:krausz.zsolt@freemail.hu
na a 120 oldalon van róla kép de az index le van véve +az előlap meg a táska!hogy nehogy össze törjem! mert ezen a motoron tanultam de előte is tudtm csak kismotoral de már magyobb kell!
"Az adó alanya az a személy, aki az év első napján üzemben tartóként, ennek hiányában tulajdonosként szerepel."
Akkor fizetsz te, ha most fogod forgalomba helyezni. /Red Baronnál tapasztaltuk, hogy kivonja ideiglenesen a forgalomból a motort, s ilyenkor nem árt a költségekhez kalkulálni a teljesítményadót ... /