Szevasztok! ha tud valaki megfizethető áron túraplexit a mocimhoz, azt megköszönném. Aprilia Pegaso Strada 650-es. A gyári kicsit húzós. Minden oldalon kerestem de nincs találat. Ló minőségű használt vagy utángyártott is ok. Esetleg cím hogy kit keressek ahol árusítják. Köszi
Sziasztok!
Tudom,hogy motoros oldal stb,de szoktatok itt autó alkatrészeket is hírdetni.
Nincsen véretlenűl valakinek Fiat Puntohoz hátsó ABS jeladója?
Esetleg Vas megyébe autó gumija?195/50 R15 méretben vagy 185/55 R14.
Esetleg alu is érdekelne gumistól.
Sziasztok!volna egy pár eladó autóalkatrészem,ha esetleg valakit valami érdekel,vagy tud rá okosságot üzenjen(szacsomotor@gmail.com)tipusok:fiat maerea kombi,saab,honda civic,citroen c3,toyota yaris,renao clio,ford focus,fiat bravo 1.8gt
Keresek üzemképes, esetleg kishibás kínai, minimum 200 ccm-es quadot 100e-ig, vagy NEM kínai quadot minimum 200 ccm-től 350e-ig. Ha lenne akkor ajánlatokat képpel a jaszipapa@citromail.hu-ra várok
Basszus ma voltam Békéscsabán,csak most olvasom hogy hol laksz ! De ha nem késő hétfőn megyek megint. Oda tudsz jönni megadott címre esetleg? szerintem a posta sem ér oda korábban!
Cserélném nagyon vagány cipőmet cross felszerelésekre, (legyen az nadrág,csizma,mez,protektoring vagy akár bukó is!) szinte új, dobozában! http://www.kepesmotor.hu/kross...
Sziasztok. Volna egy 17 es Delorto karburátorom aminek sajna a szívató résznél amit beletekersz abba a menet kicsit rossz:/ De amúgy alig használt karburátor nem kopott meg ilyesmi de úgy kaptam nekem meg szükségem nincs rá, És van még mellé egy Airsail alu sport hengerem 70 es hengerfejjel együtt van hozzá dugó is gyűrűvel(1 gyűrűs dugó) De szerintem azt már kár belerakni. ha valakit érdekel írjon :) Árba meg egyezünk :) Képeket tudok küldeni ha érdekel valakit.
egyedi cuccokat is csinálnak