Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez a pasi se százas, az tuti
Na akkor ezt nézd meg....kattints valamelyik képre...és játsz az egérrel
http://www.selfcontrolfreak.co...
még odább hajjaj, de mennyi van, és itt rohangálnak köztünk
Odabasz mi?
Vannak pihent agyú emberek
Csibe.....Látod mire nem jó egy robogó?
http://youtu.be/x81czBqLYsA
Fasza...dörög az ég.....remélem ismét lesz eső
Alsóörsre nagyon érdemes elmenni, mikor nincs találkozó! Szívből ajánlom a kikötő látogatást!
Jó ebédhez szól a nóta!

Szerintem is van különbség a motorostalálkozók között, lásd az Alsóőrs Harley-D. találkozót, nem a mi pénztárcánkról szól és persze nem is az átlag motorosról. Lényeg olcsó legyen a belépő és persze a hozzávaló zene azért meglegyen. Azért mindenképpen elmegyek az egerszegire most már mert kértem pihenőt is.
Tornyi...ez nézőpont kérdése. Bár a tavalyi zegi talin pofára ment a jegy ár......volt aki 1500ft-ot.....volt akitől 3000ft-ot és volt akitől pl 2000ft-ot kértek. NA EZ NEM FASZA ÁM!
ezen el gondolkozhatnak a szervezők.!....és ezt nem egyedűl tapasztaltam
Szia mindenkinek!

37 éves de kezdő "motoros" vagyok. Szeretném max 500e ft-ért megvenni első motoromat (500-600ccm). Akinek van eladó szép állapotú (kor, típus mindegy) légyszi küldjön képet és adatokat a zsolttanczos@t-online.hu címre. Motort (nem robogót ) lehet bérelni Zegen? Infokat köszi!
Miért a pacsai miről szól?
Szerintem motoros talik ugyan arról szólnak vagy tévedek?
Meg hát....közel sem arról szól mint a Pacsai...
Konkrétan Rockernek nincs rá lé.
Egerszegre mindenképpen lemegyünk, persze egy kicsit időjárásfüggö a dolog.
Gyere Zalaegerszegre!
Hatalmas lesz!
Itt a link a programról!
Mad Hooligans
Na bammeg..Csibe! Vissza vonom az elöbbi kijelentésemet Olyan felhőszakadás lett.....most meg tócsákban áll a víz mindenhol. Jól roptad az esőtáncot
Köszönöm az infót, talán Keszthelyen augusztusban lessz.
Igen de sajna a motoros klubbal valami gondok vannak és nem lesz nekem azt mondták! Személyes barátaim!
Sajnálnám ha elmaradna!
Én úgy tudom nem lesz!
99%
Sziasztok! Kérdésem lenne. Igaz, hogy elmarad a Pacsai motoros találkozó? Mit tudtok erröl?
Ej ,Csibe.....még eső táncot sem tudsz járni? A szél már nem fúj....és ragyogó napsütés van. Megint mehetek öntözni