Ja Te voltál? Ok elmentem a számot. Megvan a Tomi, épp ma beszéltem vele de még eléggé álmos voltam úgyhogy nem is tudom miről beszéltünk. Mindjárt feltöltöm a madárka fotóját.
Meg csörgettelek.....ez az uj számom,a másik is meg van de ez van nálam.....a másik az itthoni
Add oda a Tomi faternak is ha beszélsz vele
Tényleg.....mi van velük? Már nagyon rég beszéltünk...
A pelék megvannak még? Hozzánk be szokott repülni egy kis madárka, a villanyóra dobozán ücsörög és nem fél tőlünk egyáltalán. Amint nyitva hagyom az ajtót már meg is jelenik, egy helyben is tud szitálni. Tegnap lefotóztam mert nem tudom milyen fajta.
Szia Csibe
Hát meg mondom a frankót.....kurva hideg szelek járnak,komolyan mondom....abban a cuccban motorozok el a munkahelyre mint decemberben
Holnap hajnalban nagyon minusz lesz......
Lehet hogy befűtök a kandallóba ,még a végén kihűlök
Tegnap este melóba menet olyan viharos szél fújt hogy azt hittem levisz az útról, ma hazafelé sem volt leányálom. A levegő is jelentősen lehűlt, egész éjjel fűtöttem a mozdonyon.
Á...nem kapok én semmit .... nincs rendszámom,és csak annyi van írva rendszám helyére POGI....de az is fényvisszaverős matricából ez csak 50-es nsr.....rám nem vonatkozik a 60-as 70-es-90-es tábla Ami a csövön kifér
Az faja...na akkor nem is veszek műanyag ablakot....
Nem nézted meg a google-ban hogy milyen madár?
Add oda a Tomi faternak is ha beszélsz vele
Tényleg.....mi van velük? Már nagyon rég beszéltünk...
Hát meg mondom a frankót.....kurva hideg szelek járnak,komolyan mondom....abban a cuccban motorozok el a munkahelyre mint decemberben
Holnap hajnalban nagyon minusz lesz......
Lehet hogy befűtök a kandallóba ,még a végén kihűlök
Tegnap este melóba menet olyan viharos szél fújt hogy azt hittem levisz az útról, ma hazafelé sem volt leányálom. A levegő is jelentősen lehűlt, egész éjjel fűtöttem a mozdonyon.
Nah lépek...reggel mennem kell melózni
Jó éjt,és szép álmokat
Soha nem lesz az idén nyár? Egyre hidegebb idők járnak...........
Az faja...na akkor nem is veszek műanyag ablakot....
Tegnap sikeresen elrongyoltam a trafi elött 100-al .....igy lesett a yard---------
JÓÓÓ estéét mindenkinek