A papnak van 3 kutyája: Látlak, Cigány, Ne bújj el.
A pap hívogatja őket de közben a cigány megy lopni.
- Látlak, Cigány, Ne bújj el!
A cigány elbújik a farakás mögé.
A cigány elbújik a ház mögé.
A cigány elbújik a kerti budiba és a pöcegödörbe bemászik.
Mire a cigány:
- Látod az apád f...t! Nyakig ülök a szarban!
Pedig nem is élek városban....ott a háztol 10 méterre az erdő......de valahogy ez az ország nagyon süllyedőben van.....ahogy mondod
Mennék én........abba nincs hiány....csak nincs ott nekem sem ismerősöm.
Most lelépek.....holnap meló,és erre rá kell pihennem....hosszú hetem lesz
az biztos is! Te aztán tudod! sajnos ott még nincs, de majd kerítek néhányat hát kibírnám, az tuti! egyre inkább kezd elegem lenni a nagyvárosokból, a sok depis emberből, meg ebből az egészből, ami itt van én is azt mondom, valamit meg kell próbálni, mert itt élve elsüllyedünk a szarban
Na ugye? Tudom én mi lenne jó Alaszka......rönkház....kandalló.....,a falon trófeák és bugyogna a bográcsba a vadpöri
Véletlenül...arra felé nincs ismid? Ki bírnám azon a vidéken,és gondolom Te is
Tuti hogy kell mázli is a kinti melóhoz....ez elismerem. Épp ezért fosok is....de ha nem próbálom meg akkor itt megesz az adó....meg minden amit a kormány kitalál...
igen? pedig gyönyörű és különleges ország akkor neki nem volt szerencséje, nekem vannak kint ismerőseim, és megtalálták a számításaikat, haza sem akarnak jönni! óriási mázli is kell hozzá, az igaz persze emlékszem, na az is egy csoda hely, az biztos, vagy Kanada! na ott aztán vannak vadregényes helyek bár ezeken a helyeken nincs kifejezetten meleg , ami nekem nem okozna problémát, csak ezt nem hangoztatom, mert megköveznek érte ha választani kellene, inkább a 10-15 fokot választanám, mint a 40-et, mert az ellen tudok védekezni, de én már öregszem, biztos azért utálok izzadni, meg 40 fokban szagolgatni a sok izzadós embert
Á....most jött haza a szomszéd srác Skóciábol.....mert majdnem éhen halt... Az az ország nem jön be nekem.......de ha emlékszel,volt régen a TV2-n egy sorozat.....az volt a címe:Miért épp pont alaszka....na az a vidék már belopta magát a szívembe. Szép hely......nagyon is ,és oda ha lenne lehetőség rá....máris mennék....
...amint beáll a jó idő
Tiéd mikor?
Ma aztán érdekesen megváltozott a tegnapi naphoz képest az időjárás.
A pap hívogatja őket de közben a cigány megy lopni.
A cigány elbújik a farakás mögé.
A cigány elbújik a ház mögé.
A cigány elbújik a kerti budiba és a pöcegödörbe bemászik.
Mire a cigány:
- Látod az apád f...t! Nyakig ülök a szarban!
Mennék én........abba nincs hiány....csak nincs ott nekem sem ismerősöm.
Most lelépek.....holnap meló,és erre rá kell pihennem....hosszú hetem lesz
Véletlenül...arra felé nincs ismid? Ki bírnám azon a vidéken,és gondolom Te is
Tuti hogy kell mázli is a kinti melóhoz....ez elismerem. Épp ezért fosok is....de ha nem próbálom meg akkor itt megesz az adó....meg minden amit a kormány kitalál...