Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pssssztttt majd megsúgom aztán majd ezt fogod nekünk elénekelni? http://youtu.be/a477wRjisOU nagyon nem bírnám, ha itt hagynál én Skóciát vagy Új-Zélandot javaslom ott van bőven erdő, meg élhető élet csak rá kellene feküdni a projektre, és komolyan venni, amíg itt tépjük a szánkat, és nem teszünk semmit, addig nem is fog összejönni semmi én nagyon be vagyok indulva, el innen, mert megfojtanak és kicsinálnak bennünket
Jujj....mit nyomnak le a torkodon?
Egyszer csak eltűnök.....és akkor leshetsz ám
De most minden viccet félre téve........ha lenne egy olyan ország...ahol erdő mellett élhetnék...és lenne tuti melóm,ugy értem biztos megélhetés......akkor abban a pillanatban mennék a picsába. A fene aki ilyen országban él.....
addig örülj, míg nincs mármint rézfaszú bagoly
megszökni, megszökni, ezt már hányszor mondtad, aztán még mindig itt b@sszuk a rezet ebben a tetves országban és hagyjuk, hogy lenyomjanak mindent a torkunkon csak hitegetsz, aztán nem történik semmi
Az igaz hogy ritkán járok az üzifalon...jobbára pihenem a munka okozta fáradalmakat....és élvezem a napsütést Erre nincs is rézfaszú bagoly
De ahogy olvasom az írásaidat....tényleg tele a hócipőd.......mint nekem
Meg kéne szökni.....elmenni innen....messze.....
rézf@szút akartam írni
a hangvételből és a megnyilatkozásaimból ítélve szerinted hogy vagyok? hócipő effektus van, nem kicsit... rég, persze, hogy rég értekeztünk sose jössz az üzenőfalra, néha kalózkodok itt-ott, de többnyire ott vagyok te meg eltűntél, azt hittem elvitt a részf@szú bagoly én ott tépem a szám állandóan és veled mi újság? hogy vagy?
Nem Amugy mesélj....mizujs veled? Olyan rég értekeztünk....
már csak szabadalmaztatni kellene, aztán felmarkolni a rengeteg lét
na végre nem éltem hiába
ez jóóóó....Nem is olyan rossz gondolat
mer fosnak tőlük, azé ezeket össze kéne fogdosni, és kirakni a kocsiból egy színesbőrüek lakta településen, aztán otthagyni őket - egy kicsit - ott fényképezgethetnének, ásztá a rohatt életbe
Nem nem .... én ilyent soha nem gondolok....
Bár a kurva anyátok nekem is elhangzott a számbol....de ez mit sem ér.....
Nem is értem meg miért nem a busmanokat kergetik? Lopnak csalnak és élik a világukat
megmondjam? azér mert köcsög bunkók, azér te csak morogni szoktál? én fennhangon kurvaanyázni ja, nem is tudom, miért gondoltad... csak nem nagyszájú vehemens és agresszív tyúk hírében állok... ?
Azt mindjárt gondoltam én is morogtam a sisakom alatt.....miért pont a jó kanyarok elé állnak ki
nekem lennének ötleteim, hogy hova az anyjukba kellene küldeni őket
Lám...lám....Már megint mérnek Kemendollár és Alibánfa között....
Még jó hogy nincs más dolguk....
juteszembe... memókártyát meg alá'ssan köszönöm, hogy vigyázhattam rá eddig
Szöszi!
ne irigykedj
Persze,csak kitoltad a garázs elé!
Ma voltam, jelentem!
Jó napot!

Ma még nem motoroztam mert a mosógépet szereltem össze, sikeres volt de mintha most meg nem melegítené a vizet. Majd csak délután megyek egy félkört a munkahelyig.
Én "csak"robogóztam de naggggyyyyon jóóó volt:D