pssssztttt majd megsúgom aztán majd ezt fogod nekünk elénekelni? http://youtu.be/a477wRjisOU nagyon nem bírnám, ha itt hagynál én Skóciát vagy Új-Zélandot javaslom ott van bőven erdő, meg élhető élet csak rá kellene feküdni a projektre, és komolyan venni, amíg itt tépjük a szánkat, és nem teszünk semmit, addig nem is fog összejönni semmi én nagyon be vagyok indulva, el innen, mert megfojtanak és kicsinálnak bennünket
Jujj....mit nyomnak le a torkodon?
Egyszer csak eltűnök.....és akkor leshetsz ám
De most minden viccet félre téve........ha lenne egy olyan ország...ahol erdő mellett élhetnék...és lenne tuti melóm,ugy értem biztos megélhetés......akkor abban a pillanatban mennék a picsába. A fene aki ilyen országban él.....
addig örülj, míg nincs mármint rézfaszú bagoly
megszökni, megszökni, ezt már hányszor mondtad, aztán még mindig itt b@sszuk a rezet ebben a tetves országban és hagyjuk, hogy lenyomjanak mindent a torkunkon csak hitegetsz, aztán nem történik semmi
Az igaz hogy ritkán járok az üzifalon...jobbára pihenem a munka okozta fáradalmakat....és élvezem a napsütést Erre nincs is rézfaszú bagoly
De ahogy olvasom az írásaidat....tényleg tele a hócipőd.......mint nekem
Meg kéne szökni.....elmenni innen....messze.....
a hangvételből és a megnyilatkozásaimból ítélve szerinted hogy vagyok? hócipő effektus van, nem kicsit... rég, persze, hogy rég értekeztünk sose jössz az üzenőfalra, néha kalózkodok itt-ott, de többnyire ott vagyok te meg eltűntél, azt hittem elvitt a részf@szú bagoly én ott tépem a szám állandóan és veled mi újság? hogy vagy?
mer fosnak tőlük, azé ezeket össze kéne fogdosni, és kirakni a kocsiból egy színesbőrüek lakta településen, aztán otthagyni őket - egy kicsit - ott fényképezgethetnének, ásztá a rohatt életbe
Nem nem .... én ilyent soha nem gondolok....
Bár a kurva anyátok nekem is elhangzott a számbol....de ez mit sem ér.....
Nem is értem meg miért nem a busmanokat kergetik? Lopnak csalnak és élik a világukat
megmondjam? azér mert köcsög bunkók, azér te csak morogni szoktál? én fennhangon kurvaanyázni ja, nem is tudom, miért gondoltad... csak nem nagyszájú vehemens és agresszív tyúk hírében állok... ?
Ma még nem motoroztam mert a mosógépet szereltem össze, sikeres volt de mintha most meg nem melegítené a vizet. Majd csak délután megyek egy félkört a munkahelyig.
Egyszer csak eltűnök.....és akkor leshetsz ám
De most minden viccet félre téve........ha lenne egy olyan ország...ahol erdő mellett élhetnék...és lenne tuti melóm,ugy értem biztos megélhetés......akkor abban a pillanatban mennék a picsába. A fene aki ilyen országban él.....
megszökni, megszökni, ezt már hányszor mondtad, aztán még mindig itt b@sszuk a rezet ebben a tetves országban és hagyjuk, hogy lenyomjanak mindent a torkunkon csak hitegetsz, aztán nem történik semmi
De ahogy olvasom az írásaidat....tényleg tele a hócipőd.......mint nekem
Meg kéne szökni.....elmenni innen....messze.....
Bár a kurva anyátok nekem is elhangzott a számbol....de ez mit sem ér.....
Nem is értem meg miért nem a busmanokat kergetik? Lopnak csalnak és élik a világukat
Még jó hogy nincs más dolguk....
Ma még nem motoroztam mert a mosógépet szereltem össze, sikeres volt de mintha most meg nem melegítené a vizet. Majd csak délután megyek egy félkört a munkahelyig.