Örülök,hogy minden ok nálatok.
Házasélet ugyanolyan,mint eddig,csak Feleségem van Többet főz,meg takarít,mert én vagyok az Úr ,ugye! és adja a pénzt majd a motorozáshoz . na ,jó ez nem igaz,de milyen jó lenne Mondjuk a pénz téma igen, " ennyit kapsz a francos motorodra,oszd be ! "
Na majd,ha kész a mocim-mert ezen volt kis meló- összefutunk!
Köszi megvagyunk! Kawári is egészséges. Fékolaj csere esedékes és ennyi! :) Télen nem lehetett motorozni így jégkorong volt(van)!
Olvasgattam a fórumot csak írni nem nagyon volt kedvem!
Látom lecserélted a corsát!
Veletek mizujs? Házasélet teccik?
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok,hogy ,ha multiliciten meg lehetne nyerni egy motort kb.40euros részvételi díjjal és semmi további költség nem terhelne,gondolok itt átírás és egyéb járulékos költségek,akkor milyen motorért vennétek részt a játékban!?
Úgy néz ki,hogy Ducati 1098 lenne vagy Monster1100?
KTM superduke 990
Vagy BMW k1300R
Illetve van még GSXR1000
a mocik vagy újak vagy éppen 1-2 évesek,garival!
durván 600-700ember közül nyeri meg majd valaki a motort aki a játékban részt vesz és a kiírt stratégiai játékban megtippeli az egyedüli legkisebb egész számot!
ha összejön 200-300 szavazat akkor intézem a mocit és megírom,hol lehet rá részvételt venni!
Várom a szavazatokat!
Házasélet ugyanolyan,mint eddig,csak Feleségem van Többet főz,meg takarít,mert én vagyok az Úr ,ugye! és adja a pénzt majd a motorozáshoz . na ,jó ez nem igaz,de milyen jó lenne Mondjuk a pénz téma igen, " ennyit kapsz a francos motorodra,oszd be ! "
Na majd,ha kész a mocim-mert ezen volt kis meló- összefutunk!
Köszi megvagyunk! Kawári is egészséges. Fékolaj csere esedékes és ennyi! :) Télen nem lehetett motorozni így jégkorong volt(van)!
Olvasgattam a fórumot csak írni nem nagyon volt kedvem!
Látom lecserélted a corsát!
Veletek mizujs? Házasélet teccik?
Kérdésem lenne hozzátok,hogy ,ha multiliciten meg lehetne nyerni egy motort kb.40euros részvételi díjjal és semmi további költség nem terhelne,gondolok itt átírás és egyéb járulékos költségek,akkor milyen motorért vennétek részt a játékban!?
Úgy néz ki,hogy Ducati 1098 lenne vagy Monster1100?
KTM superduke 990
Vagy BMW k1300R
Illetve van még GSXR1000
a mocik vagy újak vagy éppen 1-2 évesek,garival!
durván 600-700ember közül nyeri meg majd valaki a motort aki a játékban részt vesz és a kiírt stratégiai játékban megtippeli az egyedüli legkisebb egész számot!
ha összejön 200-300 szavazat akkor intézem a mocit és megírom,hol lehet rá részvételt venni!
Várom a szavazatokat!
2011. április 2.
Indulás 15:00-kor a Végállomás Klubtól (Szombathely, Körmendi út)
A felvonulás után rövid túra (100-120Km)
A nap levezetéseként pedig rockbuli a Végállomás Klubban.
Fellépők:
Stone desert
Slinky
Great Escape
BELÉPÉS DÍJTALAN!
tornyosgkukacgmailpontcom a címem!
Spamok miatt írom így!
Kérhetnék egy e-mail címet?
Fényezésben szeretnék segítséget kérni.
Üdv
Faszba...megint betemetett a ho...........nda