Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már azon is gondolkodtam hogy átfúrom a lemezt és valami csicsás saválló csavarral lefogatom a tálcát.
Argonnal, vagy saválló bevonatos elektródával is meg lehetett volna csinálni.
Azért kérdezem mert ha a ragasztás nem lesz sikeres akkor meg kellene oldanom valahogyan a rögzítést és persze a víz se szivárogjon alá.
Igen az de az asztalos leflexelte mert pár darab leszakadt már és az első ragasztás sziloval nem lett sikeres, most már 3 napja FBS ragasztóval szárad.
Saválló?
Te nem tudtad? Cigánylányt nem a kerítésnek támasztva "hegesszük" ?!
Ott nem de kerítést már döntöttem ki.
Ha már hegesztés. A mosogatótálca alján levő rögzítőfüleket lehet hegeszteni vajon hogy ne látszódjon a felső oldalon , gyárilag ponthegesztéssel készítették de az idő vasfoga meg a korrózió ....
Remélem szalmakazalban mozdonnyal nem jártál?
CO-hegeszteni, és összeállítani tudsz? mert érdemes lenne szétnézned Abdán.
Jól van mindenhez Én sem érthetek.
Kedves mozdonyvezető motorostárs ! Rosszul tudod! Minden hegesztéstechnikai szakkönyv leírja : A fát hurkapálcával hegesszük !
De a fát nem lehet hegeszteni ezt nem tudod?
Szia Pogi!

Na ez jó hír, hegeszthetsz mindenhol.
Azért ha adódik olyan melóhely a későbbiek folyamán ahol hegesztőként el tudok helyezkedni akkor természetesen élek a lehetőséggel De most ezt csinálom....és jó is....de ki tudja mit hoz a jövő
sok sikert hozzá! számít a pénz, de kevesen mondhatják azt a mai világban, hogy szeretik amit csinálnak.
Ő.....akkor ezek szerint van jövőm... Jó hír ez
Bár hegeszteni tudok....csak a papír kell még hozzá,és ki tudja mit hoz a jövő.....Lehet hogy jobban is keresek mint hegesztő......már mint ha melót váltok idővel. De most még maradok mint kárpitos,szeretem csinálni....és tiszta meló...és egész nap szol a rakkendróóól
akiben látnak jövőt, azt képezik! ennyi a nagy bölcsesség Cimbora!
Terv? Na mijjaz a terv? Olyan kiváncsi lettem
Szeva Pogger! ez jó hír, mert van tervük Veled!
Szia Lackó Hamarosan megyek suliiiiiibaaaaa be-be
El küld a cég hegesztői vizsgát kell le tennem
nézzétek a tatumat a fotókban Tezsvérek!
Jaj Te Csibe......ma még nem is játszottam....a nyanyának adtam az én gépem házát+a tápot és elkezdtük össze rakni.....de valamiért nem müxik....(ez is a Banditára vár )
Az én gépem kapott egy fasza házat....már csak az elején lévő USB-ket kell bekötni.....
most olyan csendes a masina....alig hallom hogy megy
De ha fent vagy akkor ird meg melyik szerveren lógsz...és megyek