Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztmég átmentettem a másiktelómból:)
Ok.Elkérem!Azér' legyen nálad a szemüveg! Az én számom 20kilencöt00hat4öt
ok:) akkor vasárnap Délután Keszthelyi Móló:)
70/7708720 a számom. A 30as már nemél:)

Sasától eltudnádkérni a memóriakarimat ha megkérnélek? Még az esküvő után adtam oda neki, oszt lenyúlta a dög:D

Na elvitte múltkor a gyerek a monitort?
Oda szívesen legurulok.De nem mennék most sehova,mert kell a rápihenés az éjszakára!
Most nem jó Szombat nappal,vasárnap éjjel dolgozom! De,ha mindenképpen erre jársz csörgess nyugodtan,max alszom és nem veszem fel
Vagy a Keszthelyi móló is jó:) hogy nekelljen messze menend. Csak Sasától kérdel a memóriakarimat:)
Vasárnap Délutánhoz mitszólsz? Mondjuk a Sümegi Várnál?
Az a gumi jó,de a felni széles. Nekem is pirelli van P6,egész jó. Peremezést szakira bíznám,nekik van hozzá eszközük,amit beállít és végig megy rajta. Itt Khelyen ismerek ilyet,de arra felétek nem. Etanollal gurulsz?Átalakítóval?És az a spéci elektronika?Hamarosan jobb idő lesz.Egyik hétvégén talzunk majd,akár félúton is..
Nekem 8coll széles ET35 Gumi:205/40 Pirelli Pzero nero

Peremezéshez mit javasolsz? Essek neki kalapáccsal, majd alvázvédőzzem le?
milyen gumival lesz?
szerintem szükséges lesz a peremezés.Nálam a 16" éppen elfér.Mondjuk elég kicsi az ET és 7,5 széles.
Csak férjen alá a 17"
Nekem is sokszor mondják, hogy elmész ám a pacsába... vagy félrehallottam?
Argont megoldom, már csak huzalt kell guberálnom...remélem a tmk-ban lesz valami
Hol a Pacsába van az a pacsai motorostalálkozó?!
Hát biztos finom lesz! Imádok kanyarodni az enyémmel! Meg sem moccan
Énis!:) Még nemltátam leültetve:)
Kíváncsi vagyok már a vectrára!
Úgyám! Pont ilyen!
elektródás= elektródát !
Vegyél saválló elektródást. de ha van CO géped, és hozzá tiszta Argonod azzal egyszerre meg lehet úgy varrni, hogy ne kelljen után munkálni !
Na jó!Megmondom még a hétvégén
Ez az ,ugye?
Szia! Rozsdamentest tudom awizni szokták, de van hozzá elektróda is. Milyet használjak a bukócsőhöz? Sima vascsővet akartam először azt tudom itthon hegedálni céjjóval is, de azon nem sokáig áll meg a festés, aztán már barnul is:S