Sziasztok ma műszakizott a motorom! Se index ,Se rendszámtábla világítás ,se macskaszem ,se katalizátor! A sportdobra se szóltak semmit! A gumit viszont kérdezgették hogy mi baja? Szombaton voltam a ringen vele...
Szia!Nyugi ,találtam komplett hengerszettet a Honda Af-18 hoz-12 e FTért!Egy darab volt egy boltban megrendeltem,holnap itt lesz.Minden van benn-henger,tömitések,dugattyu,a 3 gyűrű,csapszeg,zégerek,-csak a hengerfej nincs de abból nekem van kettő is.
Maradok az 50 es hengernél,sajnos porlasztót is kéne cserélnem a 70 eshez.
Mi vagyok én?Pénznyomda?
Majd Csibével feldoppingoljuk!
Bocsi hogy beleóvakodok,de ilyenkor ha a motor egyéb szempontból rendbe van akkor a görgői nehezek!Fél grammonként lehet csökkentéssel próbálkozni.Én a feveren 7.5 ről 5.5 re mentem le mire jól pörgött.Ha igy nem javul akkor a kuplung kontrasztrugó nagyon ki van gyengülve és hamar tud váltani följebb,lényegében ennek a rugónak és a görgőknek marhára össze kell lenni pározva.Én az enyémmel egy hónapig tököltem mire rátaláltam a jó beállitásra.
Most meg eltört a gyürüm
Biztos hogy több levegő is kéne és akkor már semmi sem fog passzolni.Kevés lenne igy a blokk belső hütése,kivül a bordák is kisebbek a nagyobb heng átmérő miatt-5mm+,tehát a külső hütés is kevesebb lesz.Melegben nem ajánlatos-én meg akkor motorozok-öreg vagyok4 Majd lassabban megyek-megvártok!
De nem fogok mert nagyobb porlasztót kéne feltennem akkor,kevés lenne a levegőm sajna most néztem utánna ,Ugyhogy marad a régi-egy saját.v jobb dugókészlet+furás a tartalék hengeremen,oszt jónapot!Nem akarlak elhagyni Benneteket!Ez talán 15 ből kijön.
Holnap még magyarutcán körülnézek Csibe!
Csibe találtam Győrben Hondához TW-vagyis testvér taiwani 70 es hengerszettet csak nincs hengerfeje,igy 18e!
Sajna fel kell hivnom hogy az eredeti passzol-e rá!
én kivettem belőle a kereket leeresztettem a gumit szorosan rátekertem meg lett csavarozva és úgy felpumpáltam igy nem mozgott el a lánc de 40 cm es hóba simán ment
Azt nem tudom hogy az sr-n hogyan lehetne körbetekerni? Lehet nagyon összekaristolná a lemezfelnit meg a festésnek sem tenne jót bár a sok évi téli járat már megtette hatását amúgy is.
Jövő hónapban nekem is vinnem kell.
Mennyit mernek elkérni egy ilyen vizsgálatért?
Maradok az 50 es hengernél,sajnos porlasztót is kéne cserélnem a 70 eshez.
Mi vagyok én?Pénznyomda?
Majd Csibével feldoppingoljuk!
A Tomi előttem megválaszolta a kérdésedet.
Most meg eltört a gyürüm
Holnap még magyarutcán körülnézek Csibe!
Sajna fel kell hivnom hogy az eredeti passzol-e rá!