Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keszthelyen az üzletünkel szemben a szervízben! 12,000HUF Én személyszerint többre készültem...
Hol műszakiztattad Tomi?
Jövő hónapban nekem is vinnem kell.
Mennyit mernek elkérni egy ilyen vizsgálatért?
Szia 4 óra körben otthon leszel?
Sziasztok ma műszakizott a motorom! Se index ,Se rendszámtábla világítás ,se macskaszem ,se katalizátor! A sportdobra se szóltak semmit! A gumit viszont kérdezgették hogy mi baja? Szombaton voltam a ringen vele...
Szia!Nyugi ,találtam komplett hengerszettet a Honda Af-18 hoz-12 e FTért!Egy darab volt egy boltban megrendeltem,holnap itt lesz.Minden van benn-henger,tömitések,dugattyu,a 3 gyűrű,csapszeg,zégerek,-csak a hengerfej nincs de abból nekem van kettő is.
Maradok az 50 es hengernél,sajnos porlasztót is kéne cserélnem a 70 eshez.
Mi vagyok én?Pénznyomda?
Majd Csibével feldoppingoljuk!
Szia Laci!

A Tomi előttem megválaszolta a kérdésedet.
Bocsi hogy beleóvakodok,de ilyenkor ha a motor egyéb szempontból rendbe van akkor a görgői nehezek!Fél grammonként lehet csökkentéssel próbálkozni.Én a feveren 7.5 ről 5.5 re mentem le mire jól pörgött.Ha igy nem javul akkor a kuplung kontrasztrugó nagyon ki van gyengülve és hamar tud váltani följebb,lényegében ennek a rugónak és a görgőknek marhára össze kell lenni pározva.Én az enyémmel egy hónapig tököltem mire rátaláltam a jó beállitásra.
Most meg eltört a gyürüm
Szia ha egy Yamaha Jog robogó nem akar gyorsulni rendesen hanem csak egész lassan akkor a röpsúllyal lehet valami?
Találtam dioaf18 as alapméretűt11e ért is.Most már csak a különbséget kell megnéznem.
Biztos hogy több levegő is kéne és akkor már semmi sem fog passzolni.Kevés lenne igy a blokk belső hütése,kivül a bordák is kisebbek a nagyobb heng átmérő miatt-5mm+,tehát a külső hütés is kevesebb lesz.Melegben nem ajánlatos-én meg akkor motorozok-öreg vagyok4 Majd lassabban megyek-megvártok!
Nem biztos az hogy nagyobb porlasztó kell, lehet elég lenne a nagyobb fúvókázás.
Na lehet rettegni.
De nem fogok mert nagyobb porlasztót kéne feltennem akkor,kevés lenne a levegőm sajna most néztem utánna ,Ugyhogy marad a régi-egy saját.v jobb dugókészlet+furás a tartalék hengeremen,oszt jónapot!Nem akarlak elhagyni Benneteket!Ez talán 15 ből kijön.
Holnap még magyarutcán körülnézek Csibe!
Nana......nem tuningolunk ,az nem ér
Linket nyomjál, megsasolom.
Csibe találtam Győrben Hondához TW-vagyis testvér taiwani 70 es hengerszettet csak nincs hengerfeje,igy 18e!
Sajna fel kell hivnom hogy az eredeti passzol-e rá!
pedig az már jó nagy hó.....Remélem hamar eláll az eső,nem szeretnék reggel elázni
Hát ennek a felnijéről is jön már le a festék...ezért akarom lefestetni.
én kivettem belőle a kereket leeresztettem a gumit szorosan rátekertem meg lett csavarozva és úgy felpumpáltam igy nem mozgott el a lánc de 40 cm es hóba simán ment
Azt nem tudom hogy az sr-n hogyan lehetne körbetekerni? Lehet nagyon összekaristolná a lemezfelnit meg a festésnek sem tenne jót bár a sok évi téli járat már megtette hatását amúgy is.
itt esik de nagyon pedig holnap akartam egyet motorozni de lehet betett neki az eső
Ki probálom Remélem reggel nem esik az eső....most már vagy egy órája nyomja rendesen.
Na ja....én is ezért járok majd babszival