Igaz-igaz Viszont a ringtől szinte egy köpésre laksz - nagyon menni akarok még egyet pályán
Lackó! Egész napos tényleg jobban megérné... de nem szeretek korán kelni, és nem is szeretném egész nap nyüstölni a madárkát... aztán végülis, még meglássuk
Dehogy utállak nem vagyok haragtartó, csak az akkor rosszul jött ki annyi baj legyen
Én barátokkal leszek lent, de majd mondom, hogy oktassanak rendesen
Kézcsók!
Vnap szívesebben mennék, mert kevesebben vannak, de szombat este biztos majd inni is akarok.
Na majd skubizlak és remélem nem utálsz már a sziget miatt.
Hello Sasa!
Ha az árát nézzük, akkor az egész napos jobban megéri. viszont sok minden függ az időjárástól.
Ha elfogadható idő lesz reggel, csatlakozom a Tomihoz, ha nem, akkor Hozzád délután.
Lackó! Egész napos tényleg jobban megérné... de nem szeretek korán kelni, és nem is szeretném egész nap nyüstölni a madárkát... aztán végülis, még meglássuk
nE MORIKÁLJ MIKI
.csajje
Megy ez Neked, Te 4 évszakos vagy!
Végre hazaértem a hosszú útról. Egész nap esett ez a rohadt eső, hazafelé még fel is kellett vennem az esőköpenyt.
Én barátokkal leszek lent, de majd mondom, hogy oktassanak rendesen
Vnap szívesebben mennék, mert kevesebben vannak, de szombat este biztos majd inni is akarok.
Na majd skubizlak és remélem nem utálsz már a sziget miatt.
Ha az árát nézzük, akkor az egész napos jobban megéri. viszont sok minden függ az időjárástól.
Ha elfogadható idő lesz reggel, csatlakozom a Tomihoz, ha nem, akkor Hozzád délután.
Tartsd nyitva a szemed
Igaz Sasa?