Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

többiek? Joci ,Tornyi ...
Elővétel nincs! A helyszínen kell csengetni... Gyere gurulunk egy jót... Afféle nyárzáró buli lenne...
Sümeg felé! Zeg. nekem nagy kerülő... Mehetünk együtt ,a Meki parkolóba talizzunk... 8:30ig oda kéne érni én kb 7:30kor tevezem az indulást ,hideg van már reggel nem akarok hajtani! Írj ha jöttök.
Szia!
Igen van...csípő, térd...ha jól emléxem még sípcsont is, csak azt kivettem a csimmahordás miatt.
Szia Lackó! Meg kérdeztem a kollegát a gatyód ügyében......szeretne venni,csak nem tudom hogy ebbe van e protektor?
Néztem a délutáni jegy 15e Ft... elővételben is annyi lehet? Ha jó idő lesz, esélyes hogy megyek. Idén még jó lenne egyet pályázni És 3 a magyar igazság, eddig 2x voltam...
Szasztok
Szia!
Nekem meg a Marcali cimboráim mennek, múltkor is velük voltam.
Te Sümeg felé mész vagy eljössz Zeg. felé?
Néztem elvileg csütörtöktől már jó idő lesz! Szombatra 20-23°C-ot mondanak... Én már reggel megyek 8:30ig oda kell érnem a foglalás miatt! Úgyhogy reggel korán indulok. Ha van időd gyere velem ,ha csak du.ra tudsz jönn akkor meg csörgess meg ha ott vagy...12:00-13:00 ebéd ,13:00-15:00 verseny azon persze nem indulok úgyhogy déltől háromig ráérek... Gyere amint tudsz...
Egész napra mentek, vagy csak du.? Én mennék szívesen, volt is tervben... csak ez a sz*r idő kicsit elvette a kedvem
Sziasztok szombaton megyek a Pannonia-ringre az R1 fórumosokkal... Nincs kedvetek jönni?
Jóreggelt szar idő van
Jóéjt
ebben biztos lehetsz...
Oké. Na lépek aludni mert mindjárt reggel lesz.

Jó éjt
Majd kapunk még tőled az tuti......hosszú lesz a tél.
ja nem hanem egy papír miatt de majd elmesélem hogy mi is az a papír
Csak nem ezért mész holnap?
Amugy nem rossz a cucc
Thx...
hogyan lenne harag, csak ma nincs a napja, hogy kontrázzak.
áá Lackó érti a viccet majd dorombol neki valaki és nem lesz harcias kedvében
Meg éri az tuti......csak nehogy lepofozzon minket,vagy inkább nehogy le karmoljon minket
Jol van.Holnap rá kérdezek ,hátha valakinek kell.
Ha valami van akkor azonnal szolok .
Tudod nagy geci vagyok, és szeretek nevetni.Remélem nincs harag?
megéri megéri
menten beszarok a röhögéstől
szerintem ezért mi kapunk még.....
az eladó holmiknál mindent szépen leírtam.